Išpardavimas

€108.84

Belaidžio Automobilio Nuotolinio Variklio Paleidimo Už Prado 2010-2017 Dc 12V Greitas Pristatymas

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio Automobilio Nuotolinio Variklio Paleidimo Už Prado 2010-2017 Dc 12V Greitas Pristatymas

Gamintojas: Leamore

Produkto Pavadinimas : Nuotolinis Variklio Starteris

Įrengti automobilių Modelis : Už Prado 2010-2017

Įrengimas: Žaisti ir plug

Medžiaga: ABS

Cotrol atstumas: 30-50m

Įtampa: DC12V

Darbo temperatūra: -20 C iki +80 laipsnių Celsijaus

Pastaba: automobilis yra su originaliu vienas mygtukas yra tinkamas

1.Nuotolinio variklio Užvedimo/išjungimo Nuotolinio variklio paleidimo: Kai automobilis yra užrakintas valstybės, paspauskite Užrakinimo mygtuką ant originalaus Nuotolinio Valdymo pulto 3 kartus, nuolat, posūkio signalo žibintai mirksi 3 kartus, automobilių ragas bus chirp kartą ir variklis pradės.Variklis bus palikti veikti 15 minučių, tada sustoti.Per 15 minučių po to, kai variklis įjungtas, kai vartotojas atidaro duris, po atrakinti duris su nuotolinio valdymo pultą arba durų rankena, variklis bus automatiškai sustabdytas.Prašome stumti mygtuką pradėti, norint užvesti variklį, ir vairuoti automobilį.Nuotolinio variklio stop: O variklis veikia po nuotolinio variklio užvedimo, paspauskite Užrakinimo mygtuką ant originalaus Nuotolinio Valdymo pulto 3 kartus, nuolat variklis sustos. 2.Durų pažeidė signalizacijos išjunkite variklį, uždarykite visas duris.Jei durys yra atidarytos neteisėtai vieną minutę po užraktu durys, signalas išsijungs su garso ir šviesos.

3."Windows", kai užraktas durų

Išjunkite variklį, uždarykite visas duris, langai, bus iki spaudžiant užrakto mygtuką.

4. Durelių užraktas

Uždarytos visos durys po variklio yra spoksojo.Durys bus auto užrakinimas kai shifiting pavara, arba vairuotojo.

5, Durų atrakinimas

Durys bus automatiškai atrakinti, kai perkeliant į P padėtį arba variklio sustabdymo.

Įrengimas

Pristatymo Informacija:>>>>>>

1,Darbo dienų(be atostogų), paprastai 3-7days DHL/UPS/TNT/EMS, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei 10vnt.Jei jūsų užsakyme daugiau nei 100vnt, tai trunka 7-10 dienų parengti na, jei užsakymo KIEKIS yra daugiau nei 500sets, tai trunka 20-35 dienų baigti gaminti daugiau VNT, pls susisiekite su mūsų pardavimo apie tikslų prekių pristatymo metu, prieš siunčiami mokėjimo mums Jei produktas pažymėtas ?Nemokamas Pristatymas?, mes paprastai apmoka siuntimo išlaidų kurjerio.Pirkėjas turi mokėti už prekę (- es) ir importo mokesčių, jei būtina, Geriausia Paslaugos ir Garantijos :>>>>>> 1,Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų eBay ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.siulugijos.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Grįžti laivyba, turi būti sumokėta Pirkėjo 5.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-mnth garantija. 6. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po siūlymo ir laimėti šį aukcioną!Jūsų Valuble Atsiliepimai:>>>>>> Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Įmonės Sugebėjimas:

1.Su išskirtinių techninių privalumų, GALI ir LIN.

2. Puikiai po pardavimo, paslaugų, apie 8 metų patirtį šioje srityje. 3.OEM priimtas

4.Aukštos kokybės productions gamyba

5.Komanda profesinės R&D Inžinierius

6.Konkurencinga kaina

7.Didžiosios Nuolaida Nuolat Užsakymus

8.Tinkinti Savo Prekės ženklo/Logotipo priimti

Žymos: start stop, pagrindiniai mažiau įrašas, remot starteris, gazolis nuotolinio automobilį, oem nuotolinio variklio užvedimo, peršokti starteris, pradėti, gsm vielos, signalizacijos sistemos, honda imobilizavimo sistema, 24v elektros variklio
Savybės Belaidžio
Funkcija Nuotolinio start/stop variklio
Prekės Pavadinimas LY-LEAMORE
Garantija 18 mėnesių
Įtampa DC 12V
Įrengtas Modelis Už Prado 2010-2017
Pristatymo Laikas 1-7 dienas po apmokėjimo
Medžiaga ABS
Tipas gsm
Nuotolinio Valdymo Tipas Be LCD Nuotolinio Valdymo
Sertifikavimo CE/ISO 9001
Nuotolinio valdymo atstumas Apie 50M
Reguliariai pakavimo Dėžutė
Nuotolinio Valdymo No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Priedų Specialiosios Dalių Vagysčių Prietaisas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai