Išpardavimas

€5.94

WBNAOO Spausdinti medieną, apvalius mygtukus apdorodami asorti 200pcs 15mm&3/5" Meilė mygtukai, siuvimo reikmenys

Parašyti atsiliepimą

Pagrindinis Prisistatymu

@Medžiaga: medienos mygtukus @Dydis:apie 15mm. @Mix spalvų atsitiktinai. @Visos nuotraukos yra iš tikrų objektų,prašome patikrinkite, spalvą ir formą.gal tai rodo, šiek tiek skirtumas,prašome suprasti.

Pristatymas

@ Registruotų stebimų sklypo užtruks apie 10-45 dienas, daugiausia paskirties. @ Tarptautinės Express užtruks apie 3-7 darbo dienos į paskirties vietą. @ Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei $200,iš viso mes pasistengsime atnaujinti pristatymo būdą. @ Mes nuolat teises reguliuoti geriausias būdas IŠREIKŠTI.nes mes tik nustatyti, DHL/EMS nuoroda.kitokia tvarka,Gal ir mes išsiūsime UPS/FEDEX/ARAMEX/SF ir pan.

Mokėjimo

@Prašome pabandyti kasos siekiant, kad jis išsiuntė anksčiau. @Prašome patikrinti, prekybos vadovų, jei bet kuris mokėjimo būdus klausimus. @Prašome pateikti pirmas ir tada kasos po to, kai aš pakoreguoti užsakymo suma kaip ir susitarėm.

Po Parduodamas

@Mes atkreipti dėmesį į kelio sklypo visos transporto. @Bet laivybos problema nedelsdama,prašome susisiekti su manimi pirma, o ne perduoti ginčą. @Jei produktai problemos,prašome susisiekti su manimi išspręsti per daug. @Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimai bus labai dėkingi.

Žymos: lr2 dėžė, lcd toshiba c655, longshirt vilnos, longo viršūnės paaugliams, kangol vyrų beretė, sumaišykite 2 automobilių turėtojas, mi vartai 4 rinkinys, mini dušo kamuolys, kangol skrybėlės navy
Medžiaga Mediena
Produkto Tipas Mygtukų
Modelio Numeris WBNAOO
Formos ROUND
Funkcija Nikelio-Nemokamai
Prekės Pavadinimas ZOTFEL
Technics Tapyba
Apdaila NĖRA
Mygtuko Tipas 2-Skylių Mygtuką
Stilius flatback

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai