Išpardavimas

€10.26

€12.83

Trijų Sluoksnių UV antiblokavimo Automobilio Variklio Dangčio Žiemos VISUREIGIS Anti-frost Snow Shield prekinis, galinis Stiklo Apsauginis Dangtelis Su šviesą Atspindinčios Juostelės

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

1. Į PEVA plius medvilnės medžiagos savybės geros izoliacijos nuo šviesos, drėgmės ir oro, tvirtas ir patvarus, aukštos temperatūros ir korozijai, nėra lengva ašara, sniego, saulės, anti-poveikio, UV antiblokavimo, vandeniui ir anti-freeze.

2. Trijų sluoksnių vandeniui ir šviesos ekranas, stiprinti poveikio, šalčio ir šilumos varža, prailginti gaubtu išvengti sniego ir apsaugoti variklį nuo užšalimo.

3. Bendrosios paskirties, tinka daugumai Visureigių ir lengvųjų automobilių rinkoje.Naktį įspėjamoji juosta gali tarnauti kaip įspėjimas naktį.

4. Produktas yra lengvas, mažas dydis, odos draugiškas ir švelnus, sulankstomas, lengvas nešti, ir greitas, ir patogus įdiegti.

5. Jis turi daug įvairių paskirčių.Jis gali būti naudojamas kaip sniego danga žiemą, lapai padengti rudenį, prekinis, galinis stiklo atspalvį padengti vasarą, ir dulkės, ir paukščių išmatomis pavasarį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Žiemos Sniego Skydas

Modelis: ST-3951

Medžiaga: aliuminio plėvelę, composite PE, adata perforuoti medvilnės ir nailono audinio

Spalva: sidabrinė

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Stilius: automobilių/SUV visureigių universalios

Savybės: universali visų sezonų metu, žiemą padengti sniego ir šalčio; vasaros saulės ir šilumos izoliacija; šviesą atspindinčios ausų kepurės.

Pakavimo Sąrašas:

1*Žiemos Sniego Skydas

Žymos: dangtis sedanas, nešiojamų visureigis dangtis, jb64, žiemos moteris, sulankstomas priekinio stiklo dangtis, automobilių padengti, automobilių sniegas, prekinis, galinis stiklo žiemą, megztinis striukės vyrai, tvarkyti skaidrią plėvelę
Specialios Funkcijos
Prekės Svoris 1.0kg
Medžiagos Tipas Aliuminio Plėvelė
Elemento Plotis 20cm
Metai
Elemento Aukštis 10cm
Metų automobilių/SUV visureigis
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 30cm
Elemento Tipas Automobilių Apima

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai