Išpardavimas

€59.07

€70.32

Vaikai Ninja Kariai Kliūčių Ruožą Rinkinys Slackline Beždžionė Juostos Laipiojimo Virvės Kabo Kliūtis Vaikų Sporto Mokymo Equipme

Parašyti atsiliepimą

Kulka Taškų:

1、49 PĖDŲ Ilgiau Ninjaline: Jūs galite pridėti kitų kliūčių, jei norite.Nuo jų požiūriu, kuo daugiau tuo geriau.

2、visų Pirma Saugumas: Mes sutelktas kuriant saugią ir patikimą kliūčių ruožą įranga.Idealiai tinka kurti savo ninja kariai.Amžius 5+, maksimalus svoris 250 KG.Tėvų priežiūros nereikia.

3、9 Kliūčių Vaikams: Ninja twister ir ratas 360 laipsnių sukimosi.Sūpynės Sėdynės maloni patirtis.Laipiojimo laiptais suteikia daugiau įspūdžių.Ninja žiedai užpildyti spragas arba pratęsti žinoma.Barai siūlo papildomą sudėtingumo laipsnį.

4、Nr. Stacionarių Kliūčių: Įvairios kliūtys gali būti įdėtas bet kur už unikalią mokymo ar žaidimo patirties.Patogus dizainas su " quick setup ir demontavimo.

5、pakuotę Įeina: Į paketą įeina 2inch*49ft slackline su ratchets, 1 sūpynės žiedas, 2 gimnastikos žiedai, 1 laipiojimo laiptais, 1 monkey bar, 1 vairas, 2 barai, 1 laipiojimo virvės,2 medžio apsaugos priemonės, 1 saugojimo krepšys, 13 karabinai, 13 trikampis įrašus.

Savybės:

Kelis įgūdžių lygis: Mūsų Ninja linijos rinkinys leidžia vaikams išbandyti savo kario įgūdžius savo kieme.Vaikai gali sukurti įvairių žinoma, set-up-nuo pradedančiųjų iki pažengusių.Sūpynės, šokinėti ir lipti savo kelią į fitnesas labiausiai įdomus būdas!Gauti jėgų ir ištvermės kas vaikų poreikius, šiandien su savo ninja slackline įranga.Vaikas bus meilė įdomus lauko veikla!

Lengva nustatyti bet kur: Į ninjaline žinoma, ir reketas, sistema gali greitai būti sukurti beveik bet kur.Tiesiog pakabinti Ninja linijos tarp dviejų sveikų medžių, ir jis yra pasiruošęs eiti!Puikus rinkinys, skirtas kieme, šeimos įdomus, gauti kartu, vasaros, kempingo, šalies uždavinys, jaunimo intro mokymo rinkinys, stovyklavimo įranga priedai, žaidimų aikštelių įranga, parkas, paplūdimys keliones, lauko ir vidaus žaidimai, ir tt.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesterio audinio, geležies

Slackline ilgis: apie 15m/49.21 ft

Keliamoji galia: 300 kg/lb 661.39

Pakuotės dydis: apie 40 x 30 x 10)cm / (15.74 x 11.81 x 3.93)" / (L x W x H)

Svoris: apie 11kg

Pakavimo Sąrašas:

1 x Rišimo Mazgas

2 x Horizontalios Juostos

2 x Gimnastika Žiedas

1 x Kopėčių

1 x Vairas

1 x Laipiojimo Virvės

1 x Sūpynės Žiedai

1 x Slackline

2 x Medis Padengti

1 x Reketas

13 x Karabinai

13 x Trikampis Įrašus

1 x Poliesterio Krepšys

Žymos: nešiojami sporto barai, ratas sportas, ninja kliūtis, lentelėje laipiojimo mokymo, ninja žaislas, techninis, slackline kliūtis rinkinys, balansas virvė, american ninja warrior įranga, ninja virvę
Modelio Numeris Laipiojimo Ruožas Sporto Prabangus Kostiumas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai