Išpardavimas

€31.97

Aukštos kokybės Volframo Karbido srauto gręžimo Vienodo tipo M6 plokščios formos grąžtas

Parašyti atsiliepimą

Jei jūsų užsakymas nėra didelis, susisiekite su manimi gauti daugiau nuolaidų.Ir mūsų nuotraukos yra tik kaip nuoroda.Skirkite deliveried prekes kaip standartas.

Standar Vienodo Tipo M6X1.0( Φ5.3 mm )

Aukšta kokybė, geriausia karbido medžiagų.įrankis gyvenimas yra gana geriau nei įprasta srauto grąžtai.

Medžiaga : Ji yra mūsų geriausias karbido medžiagų, aukštos kokybės ir turi daug ilgesnis ir didesnis kietumas ir didesnis atsparumas dilimui ir aukštojo stiprumo ir anti-lenkimas.

Ruošinys: tinka Auto dalys, geležinkelio kelio eismo , žemės Ūkio technika,tabako mašinos,liftas pramonės, statybos mašinų, santvaros, oro kondicionierius, vamzdynų, slėginių indų,metaliniai baldai,prekių lentynos,Atitvaro statybos,Sveikatos ir fitneso įranga,Vožtuvų ir šilumos mainų sistema,potvynio perdirbimo ir pakavimo įranga.

Privalumas: 1.Pagerinti gamybos efektyvumą.Greitai gręžimo ir Greitai praėjimo formuoti,Formavimo praėjimo galite paspausti temas tiesiogiai.

2.Pagerinti produktų kokybę.Supaprastintas technologinio proceso ir patogus valdymas ir Didelio tikslumo skylės vietą,Išspausti sraigtiniai dantų turi aukštą stiprumą ir atsparumą sukimui. 3.sumažinti gamybos sąnaudas.Operacija paprasta, lengva išmokti,Operacija paprasta, lengva išmokti,Pakeisti brangus suvirinimo procesas

4.Švarus ir aplinkos apsaugos, be trupinius.

5.medžiaga santaupas

Žymos: bateliai moteris stiker, slankmačiai, laikraščiai, baltos spalvos laku, automobiliai, vandens butelis shiba, nardi perjungimo rankena, galinis raktas 20mm, pin moterų qashqai, replės amare laidai, lizdas sienos prancūzijos
Naudoti Kita
Medžiaga Volframo Karbidas
Modelio Numeris FD070904
Prekės Pavadinimas XMQUWAY
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Tipas Pagrindinė Grąžtas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai