Išpardavimas

€8.49

Telefonas Krepšys, Piniginė Atveju iPhone 6 7 8 plus X XS max XR Apversti PU Odos 5.5" Dėklas Samsung S10 S8 S9 plus su Kortelės Turėtojo

Parašyti atsiliepimą

Produkto Aprašymas:

Pirkti 2 vnt, pigiau!!Gerbiami Vertingų Klientų, Ačiū už jūsų perkant iš mūsų parduotuvės,Kaip mes visi žinome,Tai yra Universalus Telefono Dėklas,bet ne 1:1 mobiliojo telefono dizaino,telefonas cann ' t fix atveju.jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį,galite pranešti mums telefonu modeliu ,mes patikrinti matmenys telefonu, (Patarimai:Tai Patikrinti Jūsų Telefono Kūno Aspektą, Bet Ne Telefono Ekrano Dydis) ir rasti modelį su Panašia dismensions,Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!Šis maišelis dydis: 17.8*8.5*2.3 cm , tinka per 17.0*8.0*2.0 cm arba Toliau 5.5 colių mobiliųjų telefonų.Visų Mobiliųjų Telefonų Žemiau šio Dydžio, Galite Naudoti.kai telefono modelis pvz: iPhone, 12 mini(5.4)/SE2020/11 Pro/XS/X/8/7/6/12 /11/XR/11 Pro Max/XS Max/8p/7p/6p Samsung S10e/P9/S8/S7/S6 edge/S6/S5/J5-2017/S7edge/S10+/P9+/S8+ ir kt.už "Huawei" /Xiaomi/Nokia/L g...Šiltas patarimas:Kiekvieną Dydis gali naudoti tą patį išmaniojo telefono ar žemiau šio dydžio telefone galite naudoti ją yra priemonė ranka,pls galima 1-2cm paklaida,Ačiū.

[Aprašymas]: 1. Medžiaga: Aukštos kokybės PU Oda, 100% CHEZVOUS visiškai Naujas . 2. Žanras : Telefono Dėklas,Dalykinio Stiliaus.Piniginės Atveju telefonas.Užtrauktukas Krepšio. 3. Žanras : Telefono Dėklas,lauko mados piniginės maišelį, Klasikinio Telefono Krepšiai,Naudingumas Telefonas Ilgai Piniginės. 4. Pareigos: Puikus visišką apsaugą,įbrėžimams ,Apsaugo nuo įbrėžimų ir žalos atlyginimo į savo telefoną.

5. Pareigos: Lengva nešiotis , wholse kainą.

Pakuotė : mes išsiųsti kad tai, ką perkate: 1* dėklas.

jei norite kitokios spalvos(tik juodos,rudos spalvos),pls palikite mums žinutę ,ačiū .

[PASTABA ]:

1.pls leisti 1~2 mm paklaida.

2.nuotraukoje spalva gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką gavote , nes oda yra skirtingi ,bet mūsų rankinės kokybė yra ta pati.nesijaudinkite.

DUK

Q: Ar yra kokių nuolaidų už daugiau užsakymą?

A: taip,paprastai,20 dalių, mes galime suteikti gerą kainą jums.

Q: kodėl laivas, kai kuriose šalyse taip lėtai?

A: paprastai ,mes pasirinkome kitą pristatymo būdą , nes kai kurie express bendrovė negali gerai dirbti, kaip įprasta.

dauguma prekių gali būti apie 15-45 dienų.žinoma ,jūs galite susisiekti su mumis jei norite keisti savo faverite laivybos metodą,pavyzdžiui, DHL,TNT,UPS,ir kt.

Žymos: byla dėl "samsung" a70, iphone se horizontalus odinis dėklas, "iphone" 10 piniginės, "iphone" 8 plius telefono dėklas mielas mergaitėms, byla dėl "samsung" a30 su katės, iphone se kartų atveju oda, iphone se odinis dėklas mofi, "samsung" galaxy s20 fe piniginės, iphone se rits atveju, iphone se odinis dėklas wollet
Prekės Pavadinimas CHEZVOUS
Nuolaida Daugiau nei 2vnt,Mėgautis 5% nuolaida
Suderinama Modelis 2 Telefono Dėklas Skirtas iPhone 6 6s 6g 7 8 plius
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max
Funkcija Su Kortele Kišenėje
Didmeninė Parama
Suderinama Modelis 4 Telefono Dėklas Skirtas iPhone XS Max
Dizainas Paprastas
Suderinama Modelis 1 Telefono Dėklas Skirtas iPhone 6 6s 6g 7 8
Savybės Universalus Atsitiktinis Telefono Dėklas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Atsitiktinis Telefono Dangtelį Juosmens Atvejais
Suderinama Modelis 3 Telefono Dėklas "iPhone" X xs xr
spalva juoda pilka raudona chaki
Dydis 5
2 funkcija Diržo Dėklas Mobiliojo telefono pakuotė
Tipas Maišelis
Suderinama Modelis 5 Telefono Dėklas Skirtas iphone 11 11pro max

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai