Išpardavimas

€7.49

€8.32

Sinland Super Absorbentas Mikropluošto Patiekalas Šluostės Geriausias Virtuvės Šluostės, Valymo Šluostės Su Poli Apibėgti Pusę 12Inchx12Inch 10 Pack

Parašyti atsiliepimą

Super Absorbentas

Mikropluošto yra labai absorbentas, serija-nemokama ir nepūkuotu; multi paskirties.su vienu apibėgti pusę aids Kruopščiai nuvalyti paviršiaus ir gelmių

Multi-Purpose

Ultra minkštas, neabrazyvinis mikropluošto šluostės nebraižo paviršių Įvairios paskirties idealiai tinka valyti stiklo,medžio,akmens ,automobilio,nerūdijančio plieno gaminių ir dauguma elektronika

GREITAI DŽIŪSTA

Greitai džiūsta, nesvarbu, kaip šlapia jūsų patiekalas šluostės gauna, tai išdžiūsta ne visą laiką.Ar patalpoje arba lauke, jie gali dirbti sunkiausias tepalo, purvo, dulkių, ir išsiliejimai, o likęs saugus visiems paviršiams.

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO & ILGALAIKIS

Skirtingai nuo popierinių rankšluosčių ar kitų vienkartinių valymo šluostės, Sinland mikropluošto valymo šluostės yra skalbti mašinoje ir gali būti pakartotinai naudojamas šimtus kartų neprarandant sugeriamumo.

Skalbimo Instrukcijos:

Skalbimo mašinų šalta ir atskirai, Tamsios spalvos bus bled daugiau ar mažiau šiltu vandeniu Būgniniai sausas, mažas ar oras sausas, Ne audinių minkštiklis, Be baliklio.

Pristatymas

1.We will ship užsakymą per 5 darbo dieną, gavęs mokėjimą.Jums bus gauti savo paketą stebėjimo informacija, kai jūsų užsakymas yra vežamos. 2. Importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susiję mokesčiai neįtraukiami.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Klientų Aptarnavimo ir Atsiliepimai

Jei yra problema su jūsų užsakymą, prašome SUSISIEKTI su MUMIS PIRMĄ, el. paštu arba TradeManager.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti problemą.Mes siekiame 5-žvaigždučių Atsiliepimų.Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis ir leiskite mums žinoti, ką mes galime padaryti, kad jūsų patirtis geriau vienas.Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį klientams, kurie užbaigti sandorį su mumis.Susisiekite su mumis jei jums nėra 5-žvaigždučių patenkinti mūsų paslaugomis.

Bendrovė Individualų

Sveiki atvykę į parduotuvę!Mes esame gamintojas, turintis dešimties metų patirtį ir siūlo platų produktų asortimentą konkurencingomis kainomis.Teikiame didmeninės logotipą, modelį, pakavimo ir kitos paslaugos.Jei turite didelį ar individualų pirkti, mums būtų malonu su jumis susisiekti.Mes esame patikimas ir sąžiningas pardavėjas.Visi mūsų produktai yra visiškai naujas, aukšta kokybė, greitas pristatymas, bei dėmesingą aptarnavimą, prašome būti tikri, kad pirkti.

Žymos: el šepetėliai, virtuvės spong, mikrofibros sijonai, medžiaga mikropluošto medžiaga, logotipas mikropluošto, celiuliozės medžiaga, virtuvės įrankis, medžiaga moteris, mop rpg, escurreplatos cocina
Gamyba Šveitimo Padas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 30cmx30cm
Medžiaga Mikropluošto
Naudojimas Valymas
Prekės Svoris 35g
Prekės Pavadinimas SINLAND
Funkcija Įžuvinti
Svoris 300gsm

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai