Išpardavimas

€5.87

€6.90

Vario pakabukas vyrų Radiestezja Gydymo Piramidės dvasinis Reiki švytuoklės už radiestezja Pakabukai Chakra Amuletas "Chrome" aukso rose gold"

Parašyti atsiliepimą

Pirkėjas privalo perskaityti:

Kol lydinio papuošalai yra tinkamai prižiūrima, ji gali būti toks ryškus, kaip naujas kiekvieną dieną!Šios rūšies papuošalai neturi būti suremontuotos, su labai brangus priežiūra vanduo, kaip ilgai, kaip jis išvengia rūgščių ir šarmų ir drėgnoje aplinkoje.Drėgna aplinka apima: maudymosi, skalbimo, be skalbyklės, ne dėvėti, kai prakaitavimas daug, džiovinimas, sausa medžiagos skiaute. * prieš padėdami; kai papuošalai yra dėvėti, ji turėtų būti įdėti į sandarų papuošalų dėžutė laiko, ir desikantas turėtų būti pateikiami papuošalų dėžutė. .Specialiosios techninės priežiūros papuošalai yra taip:

1. Papuošalai yra dažnai keičiami, to paties papuošalo reikėtų vengti ilgą laiką, ypač karštą vasarą, papuošalai, danga yra veikiamas prakaito ilgą laiką, tai yra lengva griauti, todėl jis yra gera parengti keli gabaliukai papuošalai dažniau keisti.

2. Neliesti cheminių medžiagų, papuošalai yra lengvai pažeidžiami.Vengti tiesioginio sąlyčio papuošalai su vandeniu, kvepalai, muilas, plaukų lakas, mothballs, ploviklių kristalų ir kitų cheminių medžiagų papuošalai erozijos.Negalima dėvėti papuošalai, o miega, maudymosi, plaukimo, arba fizinio krūvio.Aromatas maudytis, chloro plaukimo, ir druskos, jūros bus sukelti kai kurie korozijos papuošalai, taigi visi priedai turėtų būti pašalintas prieš maudymosi arba baseinas.

3. Susidūrimo ir lengva valyti, saugoti atidžiai.Nesutampa papuošalai arba sumaišykite su plika nutekėjimas.Kiekvienas gabalas papuošalai turėtų būti laikomi atskirai, venkite maišyti su kitais papuošalai ar kietus objektus, taip, kad nebūtų rub ir žalos viena kitai.Gėlių paviršiaus.Po dėvėti, nuvalykite naudojami priedai švaria, minkšta sausa šluoste, kad išlaikyti blizgesį ir patvarumą, papuošalai.

PAKETAI

Mes skiriame daug priežiūros, pakavimo kiekvieną detalę, kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus .Todėl patikrinkite, ar paketų prieš jums pasirašyti ją gauti, jei jis yra pažeistas arba sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju.Tuo pačiu metu, jūs galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

Žymos: crystal švytuoklės, 7 čakra pakabukas, laiškas necklac, apvalus plienas kamuolys, necklac, aukso necklac, 7 čakra, reiki simboliu, grand kristalų pakabukas, crystal piramidės
Bauda ar Mados Mados
Metalo Spalvos Aukso spalvos
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis Moterų, Vyrų mylėtojų Unisex Mergaitės
Formos\modelis Geometrinės Vandens Lašas
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Elemento Tipas Pakabučiai
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Formos Madinga
Pavadinimas švytuoklės
Medžiaga Vario
Funkcija hipnotizuojantis
a Karoliai & Pakabučiai
Modelio Numeris SL000166
c pakabukas vyrų pakabukas moteris
Išvaizda Apdaila
Stilius Klasikinis
Prekės Pavadinimas Ya.x
b Pakabučiai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai