Išpardavimas

€2.94

€4.33

Paukščių Atgrasymo Panika Atspindintis Lipdukas Pelėda Paukščių Blinder Kabinti Pelėda, skirtas Saugoti Paukščius nuo Savo Namo Langą, Sodo

Parašyti atsiliepimą

Paukščių Atgrasymo Panika Atspindintis Lipdukas Pelėda Paukščių Blinder Kabinti Pelėda, skirtas Saugoti Paukščius nuo Savo Namo Langą, Sodo

Kulka Taškų:

1、Apsaugoti Savo Turtą: paukštis atgrasymo panika pelėda galima užfiksuoti saulės šviesoje, o jis gali skleisti nekenksmingas šviesos, ir jis gali sukurti paukščių apsaugos srityse, siekiant užkirsti kelią savo namo, sodo, balkonas, vaismedžiai, automobilių ir panašūs kamuoja kenkėjų ir paukščių.

2、Efektyvus Paukščių Atbaidymo: Šis paukštis atstumiantis panika pelėda yra labai veiksmingos, baidyti toli paukščių žmoniškai būdu šviesos refrakciją ir priėmimo garso.Tinka visų rūšių paukščiai, pvz., geniai, balandžiai ir kt.Ir jis gali būti naudojamas ekonomiškai patalpoje ar lauke.

3、netoksiškas ir Ekologiškas: paukščių atbaidymo panika pelėda yra pagamintas iš eco-friendly ir netoksiškas vinilo medžiagos, kuri nepakenks vieną plunksną.Dydis 39*21CM, dvipusis spalvotas, geriau paukščių atbaidymo efektas.

4、Gyvūnų Apsauga: paukščių atbaidymo panika pelėdos, gali užkirsti kelią paukščių miršta nuo pataikyti pastatų, ir kabinti paukščių repelentus, tu gali išgelbėti gyvybę ir apsaugoti savo namus.

5、Masto Programos: paukščių atbaidymo panika pelėda yra puikus kiemas arba veranda, sodas, sodas, baseinas žuvų tvenkinys, ūkio, akvakultūros ar lauko restoranas langai, automobilių stovėjimo aikštelė ir t. t.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: dvipusis Pelėda Atstumiantis Panika Pelėda

Medžiaga: PVC premium filmas

Spalva: spalvinga priekyje ir atgal

Dydis: 39*21CM/15.35*8.27 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Šviesą Panika Pelėda

4*Paukščių Atbaidymo Atspindintis Medicina Pack

2*Varpas

2*Geležinis Žiedas

4*Geležies Vielos

1*Raudona Virvė

Žymos: miniatiūriniai pelėda, varnas repeller ultragarso, boho decal, pelėda sienos lipdukas, sodo kaliausė, aksolotlis lipdukas, paveikslas rock lee, paukščių repeller ultragarso, elnias repeller ultragarso, pelėda kaliausė
Medžiaga PVC premium filmas
Atstumiantis Tipas Uodų Lipdukai
Vardinė Įtampa NĖRA
Rinkinys Tipas Taip

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai