Išpardavimas

€18.83

€26.90

MAICCA Futbolo Vartininko Pirštinės Treniruočių Pirštinės Profesinės Piršto ProtectionSoccer Futbolo Pirštinės Tirštėti Latekso Tikslas Laikytojas

Parašyti atsiliepimą

MAICCA Futbolo Vartininko Pirštinės Treniruočių Pirštinės Profesinės Piršto ProtectionSoccer Futbolo Pirštinės Tirštėti Latekso Tikslas Laikytojas Funkcijų šio futbolo vartininko pirštinės: 1: Kokybės prekės logotipas. 2: Profesionalios siuvimo technologija, vienas dygsnis ir viena gija, susiuvimo ir vienodas. 3: Natūralaus latekso kempinės medžiagos, didelis plotas, pagalbiniai buferis, gera anti-slydimo poveikį, gražus ir patogus. 4: Aukštos kokybės pu+4MM natūralaus latekso, minkšta, geros elastingumą, drėgmę sugeriančių, kvėpuojantis, neslidžios ir dėvėti, atsparus vandeniui. 5: Profesinės apyrankė Velcro, apyrankė yra elastinga ir reguliuojamosios, kurios gali veiksmingai sustiprinti riešo apsauga. 6: Atnaujinti apsaugą, pirštu, piršto dalis yra skirta apsaugos piršto apsaugoti pirštu į visas puses, kuri yra daug saugiau ir patogiau, nei įprasta, pirštinės. 7: Mados spalvų dizainas, spalvos yra ryškios ir akį traukiantis modelis yra dinamiškas ir madingas, kurios kelia jaunų žmonių meilęfutbolo sporto.Atnaujinti apsaugą, pirštu, piršto dalis yra skirta apsaugos piršto apsaugoti pirštu į visas puses, kuri yra daug saugiau ir patogiau, nei įprasta, pirštinės.

Profesionalios siuvimo technologija, vienas dygsnis ir viena gija, susiuvimo ir vienodas.Profesinės apyrankė Velcro, apyrankė yra elastinga ir reguliuojamosios, kurios gali veiksmingai sustiprinti riešo apsauga.

Natūralaus latekso kempinės medžiagos, didelis plotas, pagalbiniai buferis, gera anti-slydimo poveikį, gražus ir patogus.

Žymos: pirštinės valdytojas, joma vartininko pirštinės, 1 vartininko pirštinės, Valdytojas, tikslas laikytojas, sr20det, nuotraukos laikytojai, futbolo tikslas laikytojas, šaulys pirštinės, pirštinės profesionalių futbolo vartininkas
Modelio Numeris 19ZQST11
Savybės
spalva Geltona
vaiko vartininko pirštines
Medžiaga Aukštos kokybės pu+4MM natūralaus latekso
Produkto Pavadinimas
Projekto Pavadinimas
Prekės Pavadinimas MAICCA
Įtraukta
Dydis 7#8#9#10#
Dizainas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai