Išpardavimas

€19.28

Maifield Medžioklės Broadhead 100 Grūdų Raudona | 3 PK | Nerūdijančio Plieno Lauko Taškų | 3 PK | Laivapriekio šaudymo iš Lanko Reikmenys, Value Pack

Parašyti atsiliepimą

【Value Pack】 ---3PK 3-įtvirtintomis Geležtėmis Broadheads + 3PK Stainless Stell Lauko Taškų.

【3PK 100 Grūdai Broadheads】 ---0.028"nerūdijančio plieno peiliukai,1 1/8" pjovimo skersmuo, tai trikampio dizaino, kad yra tiek aštrus ir tvirtas.Ji sujungia sparčiai skverbiasi taškas su razor-sharp peilių.

【3PK Lauko Taško】 --- OT 19/64" ,100 Grūdai,Nerūdijančio Plieno Medžiagos Lauko Taško užsiimti, Kol Vyksta Medžioklė.

[NAUJOJI Sandariklio 】 ---Į broadheads būna skaidri ir aukštos kokybės alavuotoji skarda dėžutę, ji yra lengva atlikti ir visi jūsų broadhead yra saugomas labai gerai.

【Newland Šaudymas iš lanko】 ---Mes jums suteiksime 12 mėn. Garantiją ir visą grąžinimo garantija, jei turite kokių nors klausimų su produktu, pls susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes jums geriausias sprendimas.Newland Šaudymas iš lanko yra jūsų geriausias pasirinkimas jūsų Arbaletas ir Junginys Svogūnai rodyklę.

SAVYBĖS

Maifield Koncentracija broadhead šiuos metus, leidžia mums profesija, mes taikome griežčiausius nuokrypiai ir suteikti mūsų klientams neprilygstamas vertė, kokybiškos ir rezultatus.

Medžiaga:

Broadheads Peiliai: Nerūdijančio Plieno

Broadheads Patarimai:Aukštos Kokybės Plieno

Broadheads Ferrul:Aliuminio

Broadheads Pjovimo Diametras:1"

Svoris: 100Grains

Spalva: Maskuojanti Žalia

Pakuotė: 3PK 100Grains Brodheads ir 3PK 19/64"-100grain Nerūdijančio Plieno Taškų

❶ Į Broadheads Tinka Dauguma rodykles (Junginys Lankas, Strėlės, Lošti Lankas Rodyklių ir Arbaleto Strėlės)

❷The lauko patarimai tinka labiausiai rodykles (Stiklo pluošto ir Anglies pluošto strėlės) ir luką (Junginys svogūnai, lošti lankas, arbaletas) ,griežtai svorio nuosekliai ir skersmuo toleranciją, įsitikinkite, kad Medžioklės Tiksliai

Įspėjimas:

Į Brodhead yra tik Suaugusiems, laikykite juos vaikams nepasiekiamoje vietoje.Mes esame įdomu pasidalinti mėgautis medžioklės ir fotografavimo su jumis.

Gerbiamas kliente, Ačiū jums labai už jūsų pirkimo Maifield Šaudymas iš lanko Produktus.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Apskritai,per 1-7 dienas.Gavę jūsų broadheads, prašome palikti kai kurie medžioklės patirties, kad kiti medžiotojai su savo nauja broadheads.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.Jūsų nuolatinė parama yra labai vertinama.

Žymos: akrilo atveju pro, 82mm mcuv filtras, 4xl hulk kostiumas, 4xl romper trumpas, 8292 kablys spygliuotą, akrilo žvakė 8, akrilo grandinės 8m, 840 bmw proga, akrilo candybox
Taškas OT 0.2968"
Naudoti Medžioklė
Modelio Numeris MFC-RD
Taškas Matarial Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Lankas & Rodyklių Rinkinys
Pakuotė 3PK 100Grains Brodheads ir 3PK 19/64"-100grain Nerūdijančio Plieno Taškų
Broadheads Svoris 100gr
spalva Kamufliažas-Raudona, 3-pk
Taškas svoris 100gr
Prekės Pavadinimas Maifield
Broadheads Pjovimo Skersmuo 1"

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai