Išpardavimas

€27.24

€54.47

OkeyTech už "Fiat 500" Egea Tipo 500X "Toro Nuotolinio Valdymo Auto Automobilio Raktas 3/4 Mygtuką Flip Folding 433mhz Pūko SIP22 Blade "Fiat"

Parašyti atsiliepimą

Aprašymas:

1.Plastikinės dalys yra surenkamos be spragų, kuris yra prijungtas padalijimo linijos ir atrodo labai puikiai. 2.Dangtelis yra pagamintas iš ABS medžiagos, paviršiaus, su aukštos kietumas, geras cheminis atsparumas, karščiui ir korozijai ir poveikio stiprumo. 3.Nėra jokių flash galąstuvas ant viršelio, paviršius yra labai lygus ir gražus. 4.Pagrindinis peilis yra pagamintas iš vario ir tvarkomi dulkių šilumos.Ji tampa stangresnė ir lengvai pjaustomas.5.Visi mūsų produktai yra ne logotipas.

Svarbus Pranešimas:

1.Čia išvardyti yra naujas smart klavišą 433Mhz už Renault Automobiliai. 2.Šis raktas turi 433Mhz dažniu.Prašome pasirinkti tinkamą vieną jūsų automobilio. 3.Jums reikės programos pagrindiniai vietos kvalifikuotą pardavėją/šaltkalvis prieš naudojant.

Kaip man žinoti, ar šis raktas tinka mano automobiliui?

1.jūsų originalus raktas yra smart key 2.originalaus klavišas turi tą pačią mygtukų. 3.jūsų originalus raktas yra tuo pačiu dažniu. 4.Jei punktų rungtynės, tai gerai, kad pirkti šį produktą.

Žymos: ašmenys sip22, automobilių egea, valdymas nuotolinio valdymo fiat, Fiat 500, led egea, ekranas golf 5, fiat, fiat panda, smart nuotolinio klavišą "fiat", automobilių degalų durų
Mainų Dalies Numeris "fiat" nuotolinio klavišą " fiat 500 fiat raktas
Pritaikymas už "Fiat 500" Egea Tipo 500X " Toro
R/C Funkcija Su
Prekės Pavadinimas OkeyTech
spalva juoda
Gamintojas Dalies Numeris už "Fiat 500" Egea Tipo 500X " Toro
Dažnis 433mhz
data naujas atvykimas
logotipas No
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Kitos Dalies Numeris "fiat" nuotolinio automobilio raktas fiat
Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas Nuotolinio klavišą "FIAt"
Medžiagos Tipas Plastikiniai Circurt Valdyba
peilis Pūko SIP22 Peilis
Pakuotė Putų krepšys
Pristatymas Nemokamas Pristatymas
Mygtukas 3/4 Mygtuką

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai