Išpardavimas

€7.28

€9.10

MOFi Stiklo Redmi 7, 7A viso Ekrano Apsaugos Redmi 6 6A 6Pro 5 Plius Xiaomi mi Grūdintas Stiklas Visiškai Padengti Plėvele

Parašyti atsiliepimą

Suderinama Sekti Mobiliuoju Telefonu Modeliai:

už Xiaomi Redmi 5 Plius

f ar Xiaomi Redmi 6 / 6A

f ar Xiaomi Redmi 6 Pro / A2 Lite

f ar Xiaomi Redmi 7

f ar Xiaomi Redmi 7A

APIE MOFi

Nuo 2006 m., MOFi buvo viena pirmaujančių išmaniųjų telefonų produktų aksesuarai, Ši parduotuvė priklauso MOFi kompanija, prekiaujanti visų MOFi originalus produktai.

PRANEŠIMAS

Prašome atkreipti daug dėmesio į savo pristatymo adresą ir produkto informaciją apie jūsų užsakymą.Pilnas adresas, vardas, pavardė, teisę, miestą ir pašto kodą yra labai reikalinga sėkmingai pristatymo.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

PAKUOTĖ

Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai paketas, ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

VEŽIMAS

Mes garantuojame išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jei mes negalime išsiųsti laiku, nes ypatingos situacijos, mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau ir stebės išsiųsti savo užsakymą greičiau.

GRĄŽINIMO/GRĮŽTI

Jei produktus, jums gauti yra defektų ar kitų problemų, mūsų atsakomybės, prašome susisiekti su mumis ir siųsti nuotraukas, mes bus visiškai grąžinti pinigus.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo sklypo yra gauta.

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti teigiamą atsiliepimą bei 5 žvaigždžių peržiūros.Mes kviečiame jus įkelti gražūs vaizdai produktų atsiliepimus, pasidalinti su draugais visame pasaulyje.Jei esate nepatenkinti produkto, prašome susisiekti su mumis metu, ir siųsti pranešimą prieš palikti neigiamą atsiliepimą arba pradžios, bet koks ginčas dėl www.siulugijos.lt.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kad jūsų pasitenkinimą.

Žymos: a2 lite lcd, katė gamer, pakeitimo ausų pagalvėlės už razer kraken ausinių, mi trinkelėmis xiaomi, a2 lite ekranas, šalmas usb, a2 lite ekranas, katytė laisvų rankų įranga, baras saulės, lenovo tab5
Medžiaga Aukštos Kokybės Stiklas
Suderinama Xiaomi Modelis A2 lite
Suderinama modelis 1 už redmi 5 plus stiklo
Funkcija Full Screen Protector
Suderinama modelis 5 už redmi 7a stiklo
Prekės Pavadinimas mofi
Naudoti mobilusis telefonas
Suderinama modelis 3 už redmi 6pro/a2 lite stiklas
Suderinama modelis 4 už redmi 7 stiklo
Savybės Ultra-plonas
Su Mažmeninės Pakuotės Taip
Tipas Viso Ekrano Grūdintas Stiklas
spalva juoda
Qantity 2 vnt.
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Pakuotė Taip
Telefonas Suderinamas Prekės Xiaomi
Suderinama modelis 2 už redmi 6/6A stiklo
Modelio Numeris už redmi 5 plius 6 6a 6pro 7, 7A

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai