Išpardavimas

€10.84

€12.75

2020 Naujų Produktų Atsargų Išraiška Medžiaga Pleistras Pleistras Vaikų Remontas Atch Audinio Lopo Nustatyti Gali Būti Pritaikyti

Parašyti atsiliepimą

Gaminio medžiaga: neaustinis siuvinėjimas

Klijai padengtų savybės: Hot Melt Klijais

Gamintojas: DUOCAI

Specifikacijos: Žr. nuotrauką

Vartojimo sritis: drabužių skylės dangos, apdailos ir kt.

Naudojimo būdas:

1. Įdėti audiniu lipdukas toje vietoje, kurioje norite klijuoti jį.Pusėje su Karšto Lydalo Klijai yra pritvirtinti prie drabužių (klijai negali būti nuplėštas).Įkaitinkite geležies ir geležies jį iš priekio, ir iš audinio lipdukas 10-20 sekundžių, pataisyti padėtį medžiaga lipdukas.Taip pat galite nustatyti padėtį audiniu prieš lyginimo išvengti, kompensuoti audiniu.

2. Savo ruožtu fiksuoto medžiaga pasta kartu su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų) ir geležies jį iš atvirkštinės pusės 30-60 sekundžių užtikrinti, kad klijai ištirpsta ir audiniu pasta yra tvirtai pritvirtintas prie drabužių (arba kitų tekstilės medžiagų).

3. Galiausiai, geležies ir geležies iš priekio 1-2 minutes, daugiausia lyginimo kraštų ir kampų audinys, siekiant užtikrinti, lygus paviršius ir tobula integracija su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų).

Pastaba: medžiaga lipdukus su blizgučiai, karoliukai, cirkonio, šilko gėlės, plaukų kamuoliukus, ir audinio, lipdukai, siuvinėta su metaliniais siūlais turėtų būti išlyginti iš pusėje pirmą kartą, ir tada kampai turėtų būti neapdailintais kraštais iš priekio, ir iš po audinio etiketės yra fiksuotas tvirtai, kad būtų išvengta žalos blizgučiai ar kitais ornamentais priekyje.Drabužiai (arba kitų tekstilės medžiagų), turėtų būti laikomi sausai, ir nereikia purkšti vandenį iš geležies su audiniu lipdukai ar drabužius, kai lyginimas.

Po medžiaga yra išlyginti, ji iš esmės gali būti glaudžiai derinamas su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų) ilgą laiką.Jei audinys pleistras nukrenta po tam tikro laiko, arba nukrenta po plovimo, tai reiškia, kad geležies temperatūra yra žema arba lyginimo laikas yra per trumpas.

Žymos: Hemorojus kremas, l masės pleistras, 2020 įtaisą, 100 pleistras, punisher pleistras prancūzija, lūpų juostele, pasirinktinis pavadinimas pleistras, uk punisher pleistras, geležies pataisų rinkinys, innov
Dydis 10CM
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Sritis Drabužių, namų tekstilės gaminių, drabužių
Tipas Medžiaga
Medžiaga Medžiaga
Yra įgaliotas privačių prekės ženklų Is
Prekės Pavadinimas DuoCai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai