Išpardavimas

€68.02

€85.03

SONY RCP-500 Nuotolinio valdymo kabelis, Hirose jungtis 8-pin ir 8-pin

Parašyti atsiliepimą

Mes esame įsipareigoję visi produktai, mes dirbame, yra kvalifikuoti, aukštos kokybės.Mes garantuojame, kad kiekvieno užsakymo gali būti sėkmingai pristatytas į jūsų rankas.Prašome būti tikri, pirkti.

Produkto Savybės

Kiekvienas kabelis buvo išbandyti ir įsitikinti, kad nėra trumpo jungimo ,nr. galimo skilimo problemų iki pristatymo, ir joje workes labai!

Transporto informacija: A: Visi jūsų užsakymai bet kuriuo metu, krovinių sekimo numerį savo stebėjimo.Nesvarbu, kiek jums pirkti.B: Bet užsakymams virš USD $ 200, mes atsiųsime jums prekes, DHL, greičiausiai gali pasiekti jus per 5 dienas.USD $ 200 užsakymų, mes atsiųsime jums prekes, siuntinių trunka apie 10-18 dienų.Jei savo užsakymo vertė USD $ 200, ir norite, kad laivas DHL, prašome pasirinkti, DHL shipping būdu, jūs tik turite sumokėti dalį krovinių, ačiū, kad atvykai, prašome pasirinkti bet kurį gaminį, jums reikia, ačiū.

Žymos: jungtis hirose, suzuki gsf400, cpr, tc4, degalų bako įrankis, hirose 4, bakstelėkite d, kabelio hirose, 4 pin hirose, peiliai peilių rinkinys
Modelio Numeris SONY RCP-500
Prekės Pavadinimas SZJELEN

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai