Išpardavimas

€32.24

€42.98

AHCVBIVN H. 265 5MP IP Kamera su PoE Outdoor Kulka Saugumo Kameros Dviejų krypčių Garso AI Smart Humanoidų Aptikimo Signalizacijos XMEye ONVIF P2P

Parašyti atsiliepimą

modname=ckeditor

AHCVBIVN H. 265 5MP IP Kamera su PoE Outdoor Kulka Saugumo Kameros Dviejų krypčių Garso AI Smart Humanoidų Aptikimo Signalizacijos XMEye ONVIF P2P

Mes teikiame savo tikrą laiką, dviejų krypčių garso,vaizdo Kamera turi integruotą Mikrofoną ir Garsiakalbį, Registruoja visus gero gyvenimo!!!

Apžvalga

AHCVBIVN Saugumo - HD VAIZDO Kameros Apsaugos Sistemos, garantuotas ir patikimas Saugumo Sprendimas jūsų namams ir Verslui! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4MP/ 5MP/8MP/4K Aukštos raiškos ir Vaizdo dieną ir naktį Žiūrėti.H.265 HEVC,Veido Atpažinimo &Face Detection ,Face Smart peržiūros,el. Pašto įspėjimus ir Judesio aptikimo, IP66 atsparus Vandeniui ir universalus Lauko/Patalpų, nemokama programa P2P Debesies funkcija ir saugojimo, paramos "android", "iPhone", "ipad", PC,, CMS, LSS ir kt.

HD POE 5.0 MP VAIZDO IP Kamerų; Stiprus Tinklo Serverio; P2P Debesies Funkcija; Paramos Veido Aptikimas &Veido Atkūrimą; parama USB ,Pelės,atsarginę kopiją; Parama "Android", "iphone", "ipad", pc,, cms, LSS nuomone; Paramos VGA išvestis&HDMI išvestis; Paramos Signalo įvestis ,Aliarmo išėjimas; Įrašo Skiriamoji geba: 5.0 MP; Su H. 265 Aukšto efektyvumo Vaizdo Suspaudimas; Automatinis Baltos spalvos Balansas,Auto Gain control,atgal šviesos comp; HDD Sąsaja:1*SATA,Parama tarp 500 GB ir 8 TB; Kelių kalbų meniu parinktį iki 28 rūšių kalba; *P2P debesies paslaugą, skirtą "Android" / " iOS " mobiliųjų įrenginių nuotolinis peržiūrėti bet kur ir bet kada; *Judesio aptikimo įrašymo.Su NVR bus pradėtas įrašinėti kai aptikti kažką, kas juda.NE sukelti, jokių užrašų, daugiau protingas ir erdvės taupymo; *el. Pašto signalas ir signalo pranešimo.Kai judesio aptikimo yra įjungiamas, NVR bus automatiškai išsiųsti buzzer garso ir signalizacijos pranešimų į jūsų el. laiškus, įskaitant fotografiją vietoje; *Keli būdai, kaip pasiekti KOMPIUTERYJE, telefone ir mygtukai, gali būti peržiūrėtas pagal AK, Telefono PROGRAMĖLĘ ir IE ,Chrome,Firefox,Safari naršyklę; *Remti 3.5 colio SATA port kietasis diskas, talpa-apie 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB/7TB/8 TB, ir mažiau nei 500G nepalaikomas. *HD VAIZDO POE NVR Tinklo Vaizdo Recorer,palaiko visus 1.0 mp&2.0 mp&3.0 mp&4.0 mp&5mp ip Parama kamerų realiuoju laiku, dviejų krypčių garso

Ką aš galiu padaryti už jus?

Pritaikymas:Namuose,prekybos centre,viešbutyje,sodas,fabrikas,parduotuvė, biuro...t.t.

Veido Aptikimas& Veidą peržiūros

Veido Aptikimo ir Veido atkūrimą ir Veido, Filmuoti;

Veido Aptikimo ir Veido Atkūrimą;

Greitai užfiksuoti veido atvaizdus ir greitai atkurti veido vaizdo įrašus;

Veido Aptikimas:automatiškai užfiksuoti veido atvaizdus;

Veido Peržiūros:Pažangi Veido vaizdo įrašų atkūrimo,taupyti laiką,o ne kas trūksta informacijos.

Pažangi Veido Peržiūros:Pažangi Veido vaizdo įrašų atkūrimo,taupyti laiką,o ne kas trūksta informacijos.

"Day & Night Vision

Nereikia Nerimauti, dieną ar naktį, Built-in smart balta LED šviesa, įrašyti full visą dieną.

5MP HD Aukštos raiškos Ekranas

Aukštos raiškos sąsaja produkcija,Adekvačius online peržiūra,Mobiliojo, nuotolinio,Multi-window ekranas su 5.0 MP Rezoliucijos.Kampas bus daugiau didesnis,ir vaizdas bus geriau.

IP66 atsparus oro

Juos naudoti kaip lauko kameros ar patalpų kameros, kaip jie yra statomi tvirti, kad atlaikytų bet kokiu oru išmeta kaip tada:lietaus,sniego,dulkių ir karštų dienų .su IP66 atsparus oro reitingų ,ir kabeliai, nutiesti per stovo papildomą apsaugą ,užtikrinti, kad jūs galite atsakyti į jų veiklos rezultatus,diena po dienos.Mūsų kameros priima sunkiųjų metalų būsto,profesinės IP66 atsparus oro,Suteikiant stabilių rezultatų tiek patalpose ir lauke.

Kodėl verta rinktis H. 265

H. 265 , Aišku, HD raiška pasiūlyti jums geriausios kokybės nuotrauką, mažiau šiek tiek normos.Išsaugoti daugiau vietos,galima sumažinti 40%-50% failo dydis,išsaugoti savo HDD vietos ir sumažinti pirkimo kainą.

POE Pranašumą,Kodėl verta rinktis POE?

Nereikia papildomo maitinimo kabelių ar adapterių ar jungiklis.Plug And Play lengva ir paprasta sąranka.

Power Over Ethernet, be JOKIŲ papildomų maitinimo kabelių ar adapterių, reikia ir tiesiog prijungti IP kamera NVR, su vienu kabeliu, jūs galite lengvai užbaigti diegimą be žinių apie kompiuterį ar tinklo ir pradėkite mėgautis super lengva priežiūra tarp savo sumanaus telefono, planšetinio ar asmeninio KOMPIUTERIO.

Perdavimo Atstumas

POE Sistema max parama 200M POE kabeliai perdavimo atstumą, kuris labai padidina namų įrengimo patogumui.

Nuotolinės prieigos bet kur,bet kada, nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir stayconnected.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Xmeye App savo mobilųjį prietaisą, nemokama CMS/LSS Klientą į jūsų kompiuterį, IE naršyklė.Tiesioginių elektroninio Pašto Įspėjimo Gali nustatyti sritį, kurią norite valdyti,Kai jis suveikia,ji bus siųsti laišką į savo elektroninio pašto adresą ,Jūs galite gauti iš pirmų rankų informaciją ,nesvarbu, kada ir kur esate .

Judesio Aptikimas

Ši sistema sukurta taip, kad siųsti laišką įspėtų, bet judesiai aptinkami ir leidžia jums įrašyti tik tada, kai judesio aptinkamas.

Smart Atkūrimo Jūs galite lengvai rasti vaizdo medžiagą norėtumėte peržiūros, Smart peržiūros galima su pritaikoma paieška rajone, atkūrimo laikas yra labai sumažintas pagreitinti per nesvarbios vaizdo įrašus.

Lengvai Nuotolinio vaizdo Nuostatą Lengva nustatyti , tik 4 veiksmus mobiliajame telefone, žiūrėti, Žiūrėti vaizdo sistemos iš bet kurios vietos ir bet kuriuo metu per jus smarphone, stalo arba KOMPIUTERIO su papildoma P2P technologija, galėsite nuotolinė prieiga prie jūsų sistemos minučių arba mažiau, nr. portforwarding reikia, nuotolinės prieigos dar niekada nebuvo taip lengva!!!

Žymos: garbės v30, xmey, 8mp kamera, kamera su poe, 8mp nvr, kamera humanoidų, fotoaparato vaizdo belaidė, dahua ipc hdw4631c a, 2 megapikselių ip kamera su poe, 8mp poe
Tipas IP Kameros
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Stilius Bullet Fotoaparatas
Nuotolinio Peržiūra "Android", "iPhone", "iPad", PC,, CMS, LSS,ir tt
Sistemos suderinamumas onvif
Dieną ir Naktį Naktinio Matymo Spalva
Kilmės šalis Shenzhen,Kinija
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Garso Dvikryptis Audio
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Vaizdo Compatibile formatas H. 265 & H. 264
TF Kortelė NĖRA
Prekės Pavadinimas HKIXDISTE
Kameros Lęšis 3,6 mm numatytoji
signalizacijos sistema Veidas /Judesio Aptikimo+Įspėjimą el. Paštu+APP Stumti
Garantija 3 metai
Maitinimo Šaltinis(V) 12V / 48V POE
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Megapikselių 8MP
kamera stilius Metalo Korpusas
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Matmenys (L x W x D)(mm) Kaip nuotraukoje
Maitinimo Šaltinis Su POE
IR Atstumas(m) 40m
Kameros Rezoliucija 8.0 MP
Kameros Savybės "Day&night spalvų matymas,IR-cut,Neperpučiamas
Technologijos Centrinis
Saugojimas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Aukštos Raiškos 8.0 Megapikselių
Žmogaus Veido Aptikimas Veido Aptikimas&Veidą Įrašyti&Veidą peržiūros
Įrengimas Normalus
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Prašymas Namų,parduotuvės,parduotuvės,biuro,prekybos centras ir kt
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
spalva Balta
Mobiliojo Telefono APP Peržiūra XMEye
Sienos Laikiklis Lubų
Žiūrėjimo Kampas 90°
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Jutiklis CMOS
Paramos Kalba Multi kalbų(anglų,ispanų,rusų ir kt.)
P2P Peržiūrėti Sąsaja Svetainėje www.Xmeye.net

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai