Išpardavimas

€161.55

€304.81

Lanksti Saulės Skydelis 400W 18V ETFE Monokristalinius Saulės Skydelis Rinkinys Pilnas Saulės Baterijos Elementų Mokestis Už Kempingas Automobilių Variklio Namuose

Parašyti atsiliepimą

Klientams

Produkto sandėlyje ir pasirengę į laivą, parama lašas laivybos ir didmeninė prekyba.Jauskitės laisvai susisiekti su mumis ir sužinokite daugiau.

Išsiųsti TNT, 7-12 dienų, 7-18 dienų nutolę regionai.Kiekis, kad galėtų būti vežamos atskirai, žinokite.

Didelio dydžio skydelis, tik palaiko laivo į šalis, žemiau metu

Prancūzija, Jungtinė Karalystė, Belgija, Vokietija, Nyderlandai, Danija, Suomija, Airija, Italija, Liuksemburgas, Austrija, Šveicarija, Norvegija, Graikija, Turkija, Bulgarija, Čekija, Estija, Kroatija, Vengrija, Lietuva, Latvija, Lenkija.Rumunija, Slovėnija, Slovakija

Kitų šalių bus remiamas ateityje, prašome pridėti į krepšelį pirmas, ir atkreipti dėmesį į naujausią informaciją.

Lanksti Saulės Skydelis 400W 18V ETFE Monokristalinius Saulės Skydelis Rinkinys Pilnas Saulės Baterijos Elementų Mokestis Už Kempingas Automobilių Variklio Namuose

Aprašymas

400W aukšto efektyvumo monokristalo lanksčius saulės energijos skydelis, nešiojamų lauko aukšto efektyvumo lanksčius saulės energijos skydelis.

Jis turi geresnį lankstumą, ištvermę, montavimas ir konversijos nei sunpower lankstus valdyba , mažiau sąnaudų paties spektaklio.

Tinka dauguma švino-rūgštinių baterijų ar kitos įrangos rinkoje.Ji taip pat gali būti sulenkta 30 laipsnių ir įdiegta RVs, žvejyba, valtys, mediniai nameliai, palapinės ar kitą lauko scenos .Šis maitinimo šaltinis metodas yra energiją taupančių ir ekologiškai, ir yra labai tinka lauko dirbti, keliauti arba kempingas mokymo.Dizainas lauko veikla, gražus veiklos vandeniui arba šilumos varža.

Parametras

Gaminio Dydis: 1470*670mm

Optimali Galia: 400W

Darbinė Įtampa: 18V

Atviros Grandinės Įtampa: 21.6 V

Maksimali Sistemos Įtampa: 600V

Saulės elementai: 36pcs

Svoris: 3.6 kg

Sertifikavimas: CE

Pakavimo Sąrašas

400W 18V Saulės Skydelis*1

M4 Jungtis*1

Pakavimo*1

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Siuntimo išlaidas nėra jokių mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už pareigas.

Pastaba: Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Pastaba :Pirkėjas padengs krovinių grąžinimo ar keitimo.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: saulės skydelis, panal saulės 500w, saugiklis saulės elementų, 300w saulės skydelis, saulės elementų skydelis monokristalinius, solor skydelis 100w, saulės kolektorių 5v 5w, saulės skydelis 12v 5v, flexibl saulės skydelis, micro saulės skydelis rinkinys
Maks. Galia 400W
Elementų skaičius 36Pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Nominalus Galingumas 400W
Tipas Saulės Skydelis
Medžiaga monokristalinius silicio
Skaičių Plokštės 1
Dydis 1470*670mm
Prekės Pavadinimas Milžinišką saulės
Lanksti Saulės Skydelis Taip
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai