Išpardavimas

€6.87

€7.23

Trikampio Formos Blizgučiai Dydis 2 mm Tirpiklis Atsparus Šviesiai Žalios spalvos paillette Nagų Dailės ir "PASIDARYK pats" supplies1pack=50g

Parašyti atsiliepimą

Trikampio Formos Blizgučiai Dydis 2 mm Tirpiklis Atsparus Šviesiai Žalios spalvos paillette Nagų Dailės ir "PASIDARYK pats" supplies1pack=50g

-Blizgučiai Forma : Trikampio formos, Dydis:2mm

-Blizgučių spalvos : Kaip nuotraukose.

Pastaba: Dears,t jis nuotraukoje, kurioje poveikis negali būti visiškai atspindintis, prašome būti suprasti.

-Pakavimo Svoris : Abt. 50g Patikimas Poliesterio Maišas ,50g vieną maišą

(Pastaba:mieli ,šis punktas yra pakavimo poliesterio maišas NE lauką, kaip rodo ant paveikslėlio ,maloniai prašome pažymėti!)

Dears,jei jums reikia kitų gramų arba kitos spalvos,prašome leiskite mums žinoti, jūsų bet kokį prašymą ,beveik bet blizgučiai, jūs galite rasti iš mūsų bendrovės,mes suteikiame jums atsakyti per 24 valandas!

Didmeninės Prekybos :

-Didelis blizgučiai užsakymo Pavyzdys : Galima, Mėginiai nemokamai, Pirkėjai yra atsakingas už išreikšti mokestis

-Didelis, kad MOQ: 3KGS (Galima sumaišyti visus blizgučiai spalvų ,formų ir dydžių)

Jūs gausite labai patraukli kaina už Didelį užsakymą.Kviečiame susisiekti su mumis.Galėtume sutikti, T/T,Western Union ,Paypal ir kt .Nagi ,cantact mus ,vieną minutę laiko, jums bus sutaupyti daug pinigų, ir rasti patenkinti tiekėjo .

Apie siuntą:

1. Paprastai nemokamas pristatymas mes bus siunčiami Kinija Paštu, Oro Paštu, Per 48 valandas (Ne apimti savaitgaliais ir švenčių dienomis), kai mokėjimas patvirtino .Genarally,prekių atvyks yourside apie 15-45 dienų .jei nenorite laukti,galite pasirinkti kitų laivybos kelią.Kartais,kai resons,gal prekės bus pristatytos ir atvykti jums šiek tiek vėlu.Linkime jums gali suprasti.Arba, jei jums reikia daugiau greitas pristatymas,tiesiog prašome susisiekti su mumis.Už visus pirkinius bent $100 ir daugiau vienu metu,užsakymas bus išsiųsti per greitai express nemokamai .

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra suderinta su jūsų nekilnojamojo adresą, prieš pateikiant užsakymą.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.Mokestis bus reikalaujama siųsti prekę atgal.

3 .Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Apie Grįžimą Policys:

Mes pasistengsime padaryti viską, siekiant patenkinti savo reikalavimą ir surpply geriausias paslaugas.Jei nesate patenkintas su užsakytas prekes,prašome grąžinti ją per tris darbo dienas.Jūs esate prašome atsakingas už prekių pristatymo, mokėjimo ir praradimą ir sugadinimą.(Mes negali būti atsakinga už abi)

Apie Atsiliepimą:

Dears ,mes bandome padaryti, 100% klientų pasitenkinimo,jei jums patinka mūsų produktus ,prašome palikti savo atsiliepimus, kitų vartotojų nuoroda.Jei nesate patenkintas mūsų daiktų, jūs turite,pls, suteikia mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti dis įdėti.Mes padarysime viską už jus,labai ačiū už jūsų paramą !

Žymos: žalias nagų lakas, meno dekoro nagų, nagų rhineston, crystal nagų, 3d nagų dailė dekoras, nagų dekoras, rudos spalvos nagų, nagų trumpas, dekoro ongle, netikrų nagų dizainas
Svoris 50g
Kiekis 50g
Medžiaga pet
Dydis 2mm
Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai