Išpardavimas

€15.67

€21.17

Tamiya RC Rutulinių Guolių Rinkinys Tamiya TT-02 16Pcs Guoliai

Parašyti atsiliepimą

Metalinis ekranuotas rutulinių guolių rinkinys tinka Tamiya TT-02. Aukštos Kokybės paketą įeina:

(4)5x11x4mm (4)8x12x3.5mm (8)5x10x4mm

Tai, ką mes norime pasakyti

Mes tikrai ne tas, kuris žino, labiausiai apie nuotolinio valdymo automobiliai.Bet mes, specialistai, kurie parduoda guoliai.Derinys, ši serija gali būti tinka jūsų poreikius.Tai ne problema,! Susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti, guolių modelio jums reikia.Kaip ilgai, kaip jūs turite nustatyti, modelį mes jums pasakysiu, kad kainos derinys.Mes paketas, visi guoliai, kartu ir pašto juos jums.

F KL.

1. Kodėl guoliai, gavau jau dreba?

Atstumas guolio yra susijusi su žaisti.Numatytasis yra standartas, C0 atstumas, kuris paprastai yra 3-18um.Atitinkamą principas yra parodyta paveikslėlyje žemiau.Jei jums nereikia purtyti, prašome pasirinkti, C2 mažas atstumas guolis.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

2. Kas yra tikslumas ABEC-1?

ABEC-Amerikiečių ANSI standartą.Atitinkamas vokietijos DIN standartą ir tarptautinis standartas ISO yra keičiamas taip:

3. Jūs teikiame logistikos stebėjimo informaciją?

Taip, visi mūsų produktai teikia visą logistikos stebėjimo.Ir produktus galite įsigyti visi nauji.Mes pirkti transporto draudimo už jus.Jei produktas yra prarastas ar sugadintas transportuojant, jūs galite gauti atlygį.

Žymos: lokys rinkinys, tamiya tt02, tt 03, kamščiatraukis guolių rinkinys, tamiya tt01, tamiya modelis, tamiya rc sunkvežimių vyras, centrinis bendras, lokys, plokštumos traukos guolis
Modelio Numeris Tamiya TT-02 Guolis
Prekės Pavadinimas FUSHI
Medžiaga Guolių Plieno

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai