Išpardavimas

€1.96

€3.91

2vnt Nešiojamų Banguoti, Kiaušiniai, G-taško Stimuliatorius Massager Vyrų Masturbacija Malonumas Prietaisas Vyrams Masturbacija Kiaušinių Taurės Sekso Parduotuvė

Parašyti atsiliepimą

Produkto Informacija:

Unwrap tai silikono kiaušinių ir naudoti tepalo įtraukti jį gauti pasiruošę.Tada pastumkite save ir jaustis vienas geriausių pojūčių, jūs kada nors jausti aplink jūsų penį.Kaip jūs manote, šilkiniai pojūtis iš briaunoti ritės silikono šilko pristatymas per jus, jūs pradėsite prisipildo džiaugsmo.Tai masturbacija kiaušinių nei vaizduotė išvaizda ir gražių pakuočių, net moterys užsikabinęs!Šis naujas produktas dizaino kryptis siekiama glans stimuliacija, vidaus struktūros skirtingų -- kyšančių taško rūšį, banguoti, voratinklis tipo.Aukštos kokybės elastinga derva medžiaga ne tik turi gerą lankstumą ir turi daugiau ir mergelė odos yra tokie patys, minkštas tactility.Valymas yra paprastas ir patogus, dėl baimės, kad sunku jums tai geras pasirinkimas!Kaip dovana, turi duoti jam saldus ir nustebinti.

Prekės Specifiką:

Elemento Tipas: Vienkartiniai Kiaušiniai Masturbator

Lytis: Vyras

Medžiaga: TPE

Spalvos: Mėlyna, Žalia, Violetinė, Oranžinė, Rožinė, Ruda

Savybės: Vienkartiniai, Nešiojamų, Sveikas

Dydis: 49mm (D) x 49mm (W) x 61mm (H)

Funkcijos:

1.Pateikti gofruotas tipo sunkiųjų socialinės ir semiotinės socialinės ir semiotinės paketas, minkštas nepertraukiamo malonumo kaip bangos, kaip auga;išgaubti taškas tipo vidaus konfigūracijos įvairovė protuberant skatinti punkte, pateikti svyravimo minkyti, touch, ir pasukti stimuliacija;tinkleliai tipo vidaus alsuoja uninterruptedness skatinti realizavimo ir pateikti 360 laipsnių stimuliacija; - prašome bendradarbiauti su tepalo naudoti!

2.Operacija yra labai paprasta, lengva nešiotis,

3.Vyrams masturbuotis, pagerinti vyrų lytinį apatija, ankstyvos ejakuliacija, impotencija, vyrų adjutant terapija; ir kt.

4.Tinka vyresnio amžiaus funkcija abate ar ilgalaikės gyvenime žmogus; barjeras chaotiškai, vyras ir žmona, gyvenimo intensyvus noras, vyras ir vyras, išsiskyręs arba celibatas,Ypač rekomenduojama aukštos kokybės gyvenimo patirtis ir sėkmingas žmogus.

Kaip Naudoti:

1. ašara pakavimo lipdukai,

2. atidaryti išoriniame "trapus", pašalinti masturbacija rinkiniai, tepalai, tepalo, ir pakuotės cilindro mažai konteinerių,

3. varpos arba masturbacija nustatyti vidinio tepinėlio tolygiai, tepalo,

4. varpos gana į masturbacija nustatyti, su rankomis minkyti, štampavimo ir glostydama, pasukti, maloningas jausmas, patogus manipuliavimo laipsnių, kad labiausiai malonus masturbacija būdu.

Maloniai Priminimas:

Mes naudojame Atsargiai Paketą, siekiant apsaugoti jūsų privacies.Nėra jokio ženklo, jokios logotipą, nr. turinio aprašymas ant pakuotės, tik giliai spalvos maišelį ar dėžutę.Niekas nežino, kas yra viduje.

Nes mes turime nustatyti produktų kokybės, todėl produkto pakuotės gali būti atidaryta.

Žymos: mano sekso žaislai, vyrams sekso žaislas, sekso žaislas, analinis, analinis dildo, vibrat, sex stroker, erot žaislas, vyrų masturb, gaidys
Dydis sex toy anal penis vibrator for womens adult toys masturbator
Modelio Numeris dildo sekso žaislai, vibratoriai, vibratorius, skirtas moterims, sekso žaislai moterims
Medžiaga Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Tenga
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai