Išpardavimas

€45.91

Yoshikage Kira Cosplay JoJo ' s Bizarre Adventure Deimantas Yra Neperleidžiama Vienodas Kostiumas Kostiumas Komplektai

Parašyti atsiliepimą

● Yoshikage Kira kostiumas ateina su marškinius, kaklaraištį, kailis ir kelnes.Labai asmens ir skiriamąjį kostiumas, pagamintas iš 100% aukštos kokybės medžiagų, marškinėliai audinys, ruoželinio audinio ir dirbtiniais odos. ● Yoshikage Kira cosplay vienodai idealiai tinka kasdien dėvėti, Helovinas, tema šaliai, cosplay, scenoje ir daugiau.Taip pat, puiki dovana Anime mėgėjams ar draugais. ● Diamond yra Neperleidžiama, Yoshikage Kira yra pagrindinis antagonistas ir nenormalus ir paraphilic serijinis žudikas, kuris buvo žudymas, moterų daugiau nei 15 metų.Jis yra atskiras Vartotojų ir demonstruoja galingą Killer Queen, kurios turi galimybę visiškai suirti jo aukų sprogimo, nepaliekant jokių įrodymų atsilieka.

Siekiant užtikrinti tikslumą, mes rekomenduojame jums užduoti draugui imtis matavimai jums.Taip pat jūs galite padaryti tai, žiūrėdamas veidrodyje į savo.Prašome laikyti juosta aptemptas ir tiesiai, nereikia traukti stipriai arba pridėti colių prie savo matavimus.

Žymos: jojo marškinėliai, jojo killer queen, dio jojo, rūšių amnezija, savininkas jojo, yoyo keistų nuotykių cosplay, drąsuolis marškinėliai, lankas jojo siwa, paveikslas kira, anime gara marškinėlius
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga marškinėliai audinys, ruoželinio audinio, dirbtiniais odos
Sudedamosios dalys Kelnės
Šaltinio Tipas anime
Lytis Unisex
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai
Prekės Pavadinimas miccostumes
Amžius Visų amžiaus
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Elemento Tipas Kostiumai
kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai