Išpardavimas

€10.14

€14.09

Šildymo Skara USB Elektros Atšilimo, Šildymo Antklodę, Pagalvėlę, Pečių, Kaklo Mobiliojo Šildymo Skara Minkštas 5V 4W Žiemą Šiltas Elektros Tuščias

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

1. Energijos taupymo: Anglies pluošto šildymo medžiagos, geros šilumos laidumo, šilumos, greitai po to, kai buvo įkištas į USB lizdą.Šildytuvo dalis yra storesnis ir šilumos išsiskyrimas yra net.

2. 3 lygių reguliuojamas, su laikmatis: Laikas veikti, ir nustatytam laiko 60, 90, 120 min.Galia bus automatiškai išsijungia po numatyto laiko, išvengti nelaimingų atsitikimų, nes pamiršta išjungti maitinimo. 3 lygius: aukšto, vidutinio ir žemo.

3. Daugiafunkcinis elektros pečių maišą: Kai darbo šaltą žiemą, pakabinti elektriniai kilimą ant savo pečių išlaikyti jūsų kūno šiltas.Taip pat kaip kelio poilsio.

4. Odos draugiškas medžiagos, rankomis plaunamas: Minkštos medžiagos, purus, jis plaukus nėra lengva nukristi, nėra lengva išnyks.Puikus atsparumas dilimui, lengvai valomas, lengvai išdžiūti.

5. Praktiškas ir patogus: galite padengti savo kelio, wrap savo juosmens, pakabinti jį ant savo pečių, ir naudokite pagalves, elektriniai šildymo pagalvėlės ir kt.šildyti.Saugus ir nekenksmingas aplinkai: USB šildymo skara yra žemos įtampos ir mažas energijos suvartojimas, reikia DC5V, 4W.Įtampa mažesnė nei 36V yra saugi įtampa ir nekyla pavojus gauti elektros smūgį.

Specifikacija:

Maitinimo režimas: USB

Spalva: juoda/ruda

Medžiaga: anglies pluoštas

Dydis: apie 45x80cm/ 17.7* 31.5 colio

Galia: 4W

Įtampa: 5V

Pakavimo Sąrašas:

1*USB Šildymo Skara

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: usb šildymo plokštė, su gobtuvu svertinis antklodė, medvilniniai svertinis antklodė, specialių svertinis antklodė, svertinis antklodė, svertinis antklodė ot, usb šilumos diržas, ynm svertinis antklodė, kojinių usb šildymo, usb šildymo pledas
Mfg Serijos Numeris Elektrinis šildymas
Tipas Šildymo Skara
Elemento Plotis 45cm
Elemento Ilgio 80cm
Specialios Funkcijos Atsparus vandeniui
Elemento Aukštis 0.0inch
Funkcija Reguliuojama Temperatūra
Nustatyti Gabalas 1
Prekės Svoris 320g
Prekės Pavadinimas vvcesidot
Taikoma Sezonas Rudenį Ir Žiemą
Dydis 80x45 cm
Medžiagos Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai