Išpardavimas

€11.87

Automobilių Reikmenys Radiatoriaus Aušinimo skysčio Rezervuaras Vandens talpos Butelis OEM 19101-PWA-J00 19101PWAJ00 Tinka " Honda Fit/Jazz (2005-2008 m.)

Parašyti atsiliepimą

W elcome T o o ur S hop

Prašome atkreipti dėmesį prieš perkant :

1.Siekiant, kad esate patenkintas, prašome patvirtinkite, kad produktas yra tinkamas jūsų automobilį, kol jūs jį užsisakyti.Gaminio modelis ir nuotrauka yra 100% identiški mūsų gaminių nuotraukos.Jei nesate tikri, pasakykite mums, produkto modelis, arba atsiųskite mums nuotraukas.

2.Pagal www.siulugijos.lt taisykles, jei klientas perka negerai produktą, klientas gali pasirinkti grįžti produkto ir grąžinimas prekių išlaidos tenka klientui.Jei jums reikia jį dar kartą, galite užsisakyti dar kartą.Please No te!Ačiū! 3.Visi produktai yra tikrinami ir bandomi mūsų techninis skyrius prieš vežimą.Todėl, prieš pasirašant paketą, įsitikinkite, kad jis nepažeistas.

Jei produktas yra sugadintas, prašome sukurti savo nuotrauką arba vaizdo įrašą su pažeistas išorinis pakuotės, pakuotės informacija ir produkto.Tada kreipkitės į mus ir mes jums padėsime išspręsti problemą.Ačiū jums suprasti!

4.Jei yra kokių nors problemų su logistika arba produkto, prašome ne tiesiogiai palikti neigiamų atsiliepimų, tiesiog susisiekite su mumis, Mes ją išspręsti už jus.Tai yra mūsų atsakomybė.Ačiū!

Automobilių Reikmenys Radiatoriaus Aušinimo skysčio Rezervuaras Vandens talpos Butelis OEM 19101-PWA-J00 19101PWAJ00 Tinka " Honda Fit/Jazz (2005-2008 m.)

Produkto pavadinimas: Radiatoriaus Rezervo Vandens talpos Butelis

OEM NO: 19101-PWA-J00, 19101PWAJ00

Kiekis: 1* Radiatorių Rezervo Vandens Talpos Butelis

Pastaba:

1. Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1 colis=2,54 cm)

2. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Taikytinos modeliai:

Tinka " Honda Fit/Jazz (2005-2008 m.)

Įprastos darbo valandos , nuo pirmadienio iki šeštadienio .Nes laiko skirtumas veiksnys.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Tuo atveju, atostogų, pranešimas bus suteikta.

Mes priimame mokėjimus PER LIPAY, C redit C ards ir daugiau.

Žinoma, kiti mokėjimo būdai reikalauja jūsų papildomų reikalavimų, prieš pateikdami užsakymą.Mes galime kalbėtis internetu per Alibaba tiekėjas. (Paveikslėlyje yra tik jūsų nuoroda.)

Pateikdami užsakymą, jūs galite pasirinkti pristatymo būdą norite.Jei nesate tikri, kuris iš jų yra labiausiai tinkama, galite mums pranešti.Mes padėsime jums pasirinkti geriausias ir pigiausias.Po apmokėjimo bus baigta, mes išsiųsime per 2-3 darbo dienas kuo greičiau.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų s hipping adresą .Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, nes tarptautinis transportas bus perdėtas kai kurių veiksnių.

Vežėjas

Kaina

Laivybos Laikas

Sekimo Svetainė

Kinija Paštu, Oro Paštu

Nemokamas Pristatymas

15-60 dienų

vietos pašto svetainėje

www.siulugijos.lt Standartinis Pristatymas

Nemokamas Pristatymas

15-60 dienų

vietos pašto svetainėje

ePacket

Nemokamas Pristatymas

15-60 dienų

vietos pašto svetainėje

CORREOS PAQ 72

Nemokamas Pristatymas

15-60 dienų

vietos pašto svetainėje

EMS express

Reikia mokėti kai laivybos

Nuo 5 iki 20 dienų

vietos pašto svetainėje

DHL express

Reikia mokėti kai laivybos

4-8days

dhl.com

"FedEx express"

Reikia mokėti kai laivybos

4-8days

fedex.com

UPS express

Reikia mokėti kai laivybos

4-8days

ups.com

"TNT express"

Reikia mokėti kai laivybos

4-8days

tnt.com

Mes paprastai naudoti www.siulugijos.lt, China Post, epacket, AVS ir tt.siųsti paketas.Žinoma, kitų express logistics reikalauti, kad jūsų papildomų reikalavimų, prieš pateikdami užsakymą.Mes galime kalbėtis internetu per Alibaba tiekėjas. (Paveikslėlyje yra tik jūsų nuoroda.)

Azijoje, Šiaurės Amerikoje, Vakarų Europoje 7-25 dienomis, Vidurio Rytuose, Pietų Amerikoje, Rytų Europoje 15-30 darbo dienų ir Afrikoje 15-60 dienų.

*Ypatingų aplinkybių gali užtrukti daugiau nei 30-90 dienų.Jei jums reikia skubiai, prašome susisiekti su mumis.

*Aukščiau laivybos laikas yra tik jūsų nuoroda, perka, sezono, blogų oro sąlygų, gali sukelti vėlavimą.

* Visos papildomos muitinės mokesčių, finansų maklerio mokesčiai ir importo muitus pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Pažadame, kad mes padarysime viską, kad tarnauti jums.Jei nesate patenkintas su šiuo sandoriu, gali tekti grąžinti pinigus/grąžinimo/pakeitimo.Jei jums gauti elementą su kokybės problemų ar žalą, prašome pranešti mums ir pateikti nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei tai bus patvirtinta, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus.Galite grįžti i tem dėl kokios nors priežasties per 15 dienų nuo paraiškos gavimo dienos.

Kaip tvarkome grįžti grąžinti?

PS: 1. Pirkėjai turėtų užtikrinti, kad prekės yra originalios būklės.Mes suteiks jums pilną grąžinti pinigus.

2. Jei elementas yra sugadinti arba prarasti, jei grąžinami, pirkėjas bus atsakingas už šios žalos ar nuostolių.

3. Pirkėjas apmoka grąžinimo mokestis.

Pažadame pakeiskite jį nemokamai per 15 dienų nuo gavimo įsigyti produktą.

Jei produktas turi kokybės problema ir po ilgalaikio naudojimo.Garantinio laikotarpio metu, kokybės problemoms, norite pakeisti produktą.Mes teikti pagalbą, tačiau pirkėjas sumoka siuntimo mokestis.

PS: 1. Klientas turi užtikrinti, kad prekės yra originalios būklės.Mes neprisiimame kompensaciją arba pakeisti produktą nemokamai.

2. Pirkėjas padengs išlaidas grąžinti.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.

Jei esate patenkintas savo pirkiniu produkto ir mūsų paslaugos, prašome palikti komentarą.

Žymos: aliuminio automobilių radiatorių, honda civic plovimo, honda jazz radiatoriaus grotelių, aušinimo skysčio bakelis honda, aliuminio automobilių radiatorių, cr-z, ACCORD, "honda fit priekinio stiklo apliejiklio, automobilių radiatorių bakas, radijo honda jazz"
Prekės Pavadinimas yehngtin
Gamintojas Dalies Numeris 19101-PWA-J00
Specialios Funkcijos Tinka " Honda Fit/Jazz 2008-2005
Prekės Svoris 151g
Mainų Dalies Numeris 19101PWAJ00
Medžiagos Tipas ABS
Kitos Dalies Numeris 19101 PWA J00

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai