Išpardavimas

€83.98

€94.37

Aukščiausios kokybės mediniai shaolin vienuoliai Cudgels Drožyba drakonas, kovos menų wushu lazdele kung fu lazdos Beždžionių Karalius ginklų

Parašyti atsiliepimą

Medžiaga: medžio masyvo, rankena lydinio, tai yra labai sunku ilgis: apie 170cm, skersmuo apie 3,5 cm Pakuotės, įskaitant: 1 vnt stick Neto Svoris: apie 1500g~1650g Pastaba:paveikslėlis spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi dėl monitoriaus ir pan priežasčių, kurios yra neišvengiamos, ačiū už jūsų supratimą!

Pastaba: Kadangi klijuoti yra 170cm ilgio, todėl mes turime tik keletą express, pasirinkti, mes atsiųsime jums ne atsitiktinai, nemokamas pristatymas, gal tai ir nėra laivybos taip, kaip jums pasirinkti, ačiū už jūsų supratimą!

Pristatymas:

1.Daugelyje šalių,laivybos laikas yra apie 14~35 dienų,gal ji užtruks ilgiau laiko, dėl blogo oro ir pan.

2.Pirkėjas atsako už bet kokius muitinės, mokesčių,muitų, priskaičiuojami ir kt.

Grąžinimo&Grąžinti:

Mes tikrinti elementus, atidžiai prieš išsiuntimą, taip paprastai ji neturės kokybės problema.

Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementus gavo.Jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą,mes, nebus atsakingas už bet kokią problemą, po to, kai jūs pasirašė paketą, per 3days,ir mes nepriimame grąžinti, arba grąžinti pinigus.Ir jums turėtų apmokėti visas papildomas siuntimo mokesčius ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi pradinę padėtį.

Šiek tiek spalvos ir dydžio skirtumas iš nuotraukų nėra kaltės dėl monitoriaus ir pan priežasties, mes negalime priimti grąžinti, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Jei paketas būtų grąžintas dėl pirkėjo priežasties, pvz., pirkėjas yra ne namuose, pirkėjui nereikia mokėti muitų, mokesčių , pirkėjas negauna paketą, laiku ir pan., tada mes grąžinsime nėra.Jei jūs vis dar reikia paketas, tada mes galime jį išsiųsti, tačiau jums reikia mokėti, laivybos mokestis, ačiū už jūsų supratimą!

Atsiliepimai:

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums "Teigiami" Atsiliepimai " mums, kai jūs gaunate savo daiktus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės patenkinti jus.

Ačiū jums labai už jūsų laiką ir pirkimo !

Žymos: monki top modeliai, golden monkey king, stick wushu, shaolin kung fu, raundas wushu, barebow, patarimas ietis wushu, ginklų wushu, shaolin stick, nunchaku
Kovos Meno Stilius Kung Fu
Modelio Numeris C01
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai