Išpardavimas

€6.64

€8.74

2020 Metų Vasaros Sandalai Vaikus Mergaitėms Princesė Šokių Bateliai Vaikams Paplūdimio Bateliai Mergaitėms Open Toe Flat Blizga Kalnų Krištolas Sandalai 21-30

Parašyti atsiliepimą

[xlmodel]-[custom]-[52927] qian Užsakymai bus pristatymas laiku per 48 valandas po jūsų mokėjimo patikrinti(72 valandų metu, skatinimas ir švenčių dienomis) Dydžio Prasta - montavimo avalynė gali pakenkti pėdos.Įsitikinkite, kad yra kambarys kojų krutėti šiek tiek.Rasti savo idealus dydis su mūsų dydžių lentelė žemiau. (Pvz., dydis 10 paprastai rodo, kojoms apie 16,5 cm, jei jums pėdų apie 15.5 cm, užsakymo dydis 10, prašome.)

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[custom]-[52928] wei

SVARBI PASTABA:

Maloniai prašome pažymėti, kad JAV, DYDIS ant batų etiketėje buvo neteisingai spausdinami kai kurių modelių, dydis yra neteisinga.Prašome ignoruoti JAV Dydis ant batų liežuvio etiketė.Mes išsiųsti batai pagal Eur Dydžio.

Mes neatsakome už bet kokį ginčą apie MUS dydis defference tarp batų ir mūsų dydžių lentelė.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

VEŽIMĄ:

1.Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 2 darbo dieną po apmokėjimo, yra baigtas. (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

2.Visi muitų mokesčiai, muitai ir mokesčiai, importuoti į savo šalį, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

ATSILIEPIMAI:

1.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamas(5 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes tikrai dėkingi, kad.

2. Neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimai bus ne išspręsti bet kokią problemą, ar atneš jums jokios naudos, tiesa?Taigi duokite mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums padaryti, kad.Ačiū.

Žymos: sijonai lenkimo ilgai, ovalo formos patiekalas 32t dm, paw apyrankė raudona, suzuki tl lipdukai, vapsva mobiliojo atveju, balta shortz vyrai, balta shose mergina, ovalo formos cz žiedas 925, transliacijos klaviatūra
Batviršio Medžiaga Medvilnės Audinio
Odos Stilius Reljefinis Oda
Kulno Formos Butas Kulniukai
Lytis Merginos
Amžius 6T
Uždaryti Tipas Slip-On
Sandalas Tipas Gladiator
Padas Medžiaga Karvė Raumenų
Kulno Tipas Butas su
Pamušalas PU
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Papuošalai Ruffles

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai