Išpardavimas

€17.18

HONGFUYU NAUJAS 9 Stilių Balta Linija Undinė Kamuolys Suknelė/Lankai/Hoopless Vestuvių Krinolīns Mergina/Underskirt

Parašyti atsiliepimą

Produkto Rodyti

Pranešimas

1.kai jūs jį užsisakyti, prašome pranešti mums savo matavimo dydis, tada mes galime padaryti ji labiau tinka jums. 2.mes siūlome konkurencingus produktus, kartu su protinga kaina ir pagrindinės mūsų privalumas yra tai, kokybės,kokybė yra mūsų įmonės kultūra. 3.Jei norite padaryti šiek tiek pakeisti apie savo suknelę, prašome pranešti mums laiku. 4.Jei jums reikia skubiai, galime jį pateikti per 10 dienų, jei ne, apie 15-20 dienų. 5.kai galite gauti savo suknelę,prašome patvirtinti, kad ir mums atsiliepimus, jūsų parama yra mūsų motyvacija geriau.

Atsiliepimai

Kai jūs gaunate prekes, prašome pateikti mums savo atsiliepimus, taip, kad mes galime padaryti, kai gerinimo ir gali teikti geresnes paslaugas.Jūsų atsiliepimai būtų labai dėkingas.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, Mes norėtume išspręsti problemą kartu su skambinimo balsu kalbėti.

Žymos: grindų suknelė, mergina, ny sniego gaublys, undinė underskirt, lolita underskirt, mergina underskirt, aukso tutu, suaugusiųjų balerinos tutu, mergina moteris, debesis sijonas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris HFY20071403
Technics Nerti
Medžiaga Poliesteris
Elemento Tipas mergina

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai