Išpardavimas

€20.00

€43.47

1000Pcs City "PASIDARYK pats" Creative Statyba Blokai Urmu Rinkiniai Klasikinis Brinquedos Asamblėjos Draugais Plytų Švietimo Žaislai Vaikams

Parašyti atsiliepimą

Produkto Pavadinimas: PASIDARYK pats Kūrybos Plytos Blokų skaičius: 1000Pcs Sertifikatas: ABS / CE, CCC, EN71 Produkto Pakuotė: PP Maišelis su Burbulas Safty Pakavimo Pakavimo Sąrašas: Plytos blokai Pastaba: Be originalios spalvos langelį,mes bus naudoti PE arba burbulas maišelį paketą, jis taip pat ir apsaugoti jį gerai.Trinkelės spalva atsitiktinai,mūsų gamykloje pagaminti ir supakuoti,spalva yra atsitiktiniai.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

PRODUKTO VAIZDAS

JUMS TAIP PAT PATIKTŲ

PATARIMAI

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

MOKĖJIMO

1.Mes priimame Alipay dėl www.siulugijos.lt. 2.Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu. 3.Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO. 4.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

VEŽIMAS

1.Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo. 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas. 3.Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną. 4.Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

ATSILIEPIMAI

1.Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ. 2.Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: prekės lego miestas, "lego" micro, gf dovana, pin kardas, automobilių lego technic, lego xingbao, urmu daug, Blokuoti, blokuoti kazi, centras lego friends
Amžius > 6 metų
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Kilmės KN(Kilmės)
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Produkto Funkcija dovana žaislai vaikams,gimtadienio dovana žaislas,dovana, žaislai vaikams
Lytis Unisex
Tipas žaislai blokai
Taikymo vietų Plytos žaislai,žaislai blokai,žaislai vaikams
Įspėjimas yra smulkių detalių netinka vaikams iki 3 metų amžiaus
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas kazi
Plastiko Tipas ABS
Klasifikacija Surinkimas
Funkcija 3D Statybos Žaislas, "PASIDARYK pats", Žaislas, Švietimo Žaislas
Modelio Numeris KA1006

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai