Išpardavimas

€16.22

€30.59

Moteris Striukės su Gobtuvu BF Vėjo Šviesą Ponios Užtrauktukas Iki Prarasti Slim Bombonešis Striukė Paltai Pagrindinio Kasdieniai Viršutiniai drabužiai Kišenės Harajuku

Parašyti atsiliepimą

Moteris Striukės su Gobtuvu BF Vėjo Šviesą Ponios Užtrauktukas Iki Prarasti Slim Bombonešis Striukė Paltai Pagrindinio Kasdieniai Viršutiniai drabužiai Kišenės Harajuku Dydis Peties

(cm) Rankovės

(cm) Krūtinė

(cm) Ilgis

(cm) Medžiaga, M 49 58 104 65 Medvilnės spandex

L 51 59 66 108 XL 53 60 112 67 XXL 55 61 68 116

Pastaba:

Spalva Klausimas: Nuo kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantee, jog spalvos mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

Dydžio Problema: Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių,1 colis=2,54 cm, dėl rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm skirtumas.

Dydis AZIJOS Dydis.Jis yra 1 ~ 2 dydis yra mažesnis nei Europoje ir JAV dydžio.Mes rekomenduojame jums pirkti 1-2 dydžiais didesnis nei įprasta.Prašome sutartį su mumis, jei jūs nežinote, kurių dydis turėtų pasirinkti .

Mokėjimo

1)Mes priimame Alipay.Vakarų Sąjunga,TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesą, sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3)Jei jūs negalite, patikrinkite iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

Pastaba: Jei jūs nusprendėte pirkti prekę,prašome sumokėti kaip galima greičiau,kad mes galime išsiųsti jums greičiau.

Vežimas

Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu:Reach dauguma šalių per 15 iki 60 dienų.

www.siulugijos.lt Standartinio Laivybos:Reach dauguma šalių per 15 iki 60 dienų.

Epacket:Reach dauguma šalių per 6 iki 15 dienų.

EMS:Reach dauguma šalių per 6-8 dienas.

DHL:Reach dauguma šalių per 4-5 darbo dienas.

Garantija

12 mėnesių gamina ribota garantija už gaminius su trūkumais, derinimo.

Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis.

Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantijos prriod.

Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

100% Realios Nuotraukos.

Grąžinamųjų Išmokų Grąžinimo

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų go#.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNIGN PASIŪLYMO SUMĄ,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.siulugijos.lt.ARBA,galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

1) Pirkėjų išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jis bus tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: eden bombonešis striukė, pūsta bombonešis striukė, zhuzunzhe bombonešis striukė, urmu bombonešis striukė, tgod bombonešis striukė, nevettle bombonešis striukė, muger bombonešis striukė, padini bombonešis striukė, industrie bombonešis striukė, lino bombonešis striukė
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Tipas Kietas
Su gobtuvu No
4 funkcija rudens striukė
3 funkcija paltai ir striukės moterys
Medžiaga Medvilnės
Apykaklės O-Kaklo
Funkcija 5 Ilga striukė moterims
Funkcija 1 kailis femenino
Apdaila Užtrauktukų
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Funkcija 6 kolegijos megztos liemenės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius High Street
Drabužių Ilgis Reguliariai
Tipas Reguliariai
2 funkcija paltai moterims
Modelio Numeris moterų kailio striukė B0809
Storis STANDARTAS

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai