Išpardavimas

€20.32

2200 W Nerūdijančio Plieno Šildymo Elementas(220V)

Parašyti atsiliepimą

Prašome naudoti žemiau esančią nuorodą įsigyti mūsų nauja parduotuvė , ačiū :

KL03506 2200 Vatų Suvirinimo-Mažiau Kaitinimo Elementas (304 Nerūdijančio Plieno)

Šių weldless elementai yra skirtos, kad tilptų 32mm skylę sienoje savo alaus laivo ar katilo.Jis reikalauja vykdyti (dalis kodas: KL03520).Galiai, nuo IEC laidas leidžia vieneto būti naudojamos mažesnės skylės, nei kai laidas buvo sunku, laidinis.

Mes rekomenduojame naudoti a MKII - Temperatūros Reguliatorius (Šilumos & Cool) paleisti šį elementą su atitinkamais thermowell arba temperatūrinis priedą.

Jei jūs ketinate naudoti šiuos elementus tiesiai į savo košė tun, ir bandys išlaikyti temperatūrą, naudojant elementas, mes taip pat norėčiau rekomenduoti gauti galios valdymo lustą, 3600w pakeisti energijos gamybos elementas.Per daugiau energijos tiesiogiai susisiekti su savo salyklinių grūdų gali sukelti karštas/off skonio, kaip temperatūra negali būti tolygiai paskirstytas ir izoliuotas ir grynai aplink elementas pati.

Ypač rekomenduojama jūsų HLT, arba net HERMS ar RATLANKIAI setup.

Ar jums spirito ten, tai galima naudoti 50L, Statinė ir mesti šiek tiek styginių ant pabaigos maitinimo laido, o traukite per barelis be gauti savo jėgas ten.

Pakankamai galinga naudoti 50-100L katilai ir laivais.Keli elementai gali būti reikalaujama už didesnius kiekius ir, priklausomai nuo to, kokia temperatūra jūs bandote pasiekti.

Kai įdėta į jūsų laivą, šis elementas bus išsikiša 300mm.Prašome užtikrinti, kad turite pakankamai vietos savo laivą į namus šį elementą išankstinio gręžimo.

Atkreipkite dėmesį, kad šis neturi ateiti su IEC Laido.Įsigyti atskirai.

Žymos: priedai mozaika, priedas tig 40 43, adelin stabdžių varžtai, priedai dujų bakas, ataka maišytuvas greitai, adresuojamo led p2, ademco 5816 vadovas, adresas el paso tx, adresas fiat siena
Baras Priedai Tipas Šildymas
Modelio Numeris KL03506
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CIQ
Tipas Baras Priedai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas tiekejo

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai