Išpardavimas

€97.96

€163.26

Vestido De Novia "Europa 2020" Undinė Vestuvių Suknelės Appliques Nėrinių Nuotakos Suknelė Elegantiškas V-Kaklo Vestuvių Suknelės Rankovių Chalatas De Mariee

Parašyti atsiliepimą

1. Prieš jus, kad suknelė,prašome kreiptis į oursize stalo, kruopščiai,kuris yra defulted mūsų sistemoje.Mūsų dydžio lentelės yra abejotinos, JAV dydžio ,prašome atkreipti jūsų dėmesį į tai.

2. Už užsakymą dydis paveikslėlyje yra matavimo vadovas savo nuorodą.

Jei norite mums, kad suknelė, kaip ir jūsų meas uremetns, tada prašome palikti savo matavimo informaciją, kad pranešimas.T hanks.

a) Krūtinė :_______ cm

b) Liemuo: _____ cm

c) Klubo: _____ cm

d) Rankos Apimtis: _____ cm

e) Peties iki Juosmens: _____ cm

f) Liemuo ant Grindų su batų: ______ cm

g) Peties, kad Krūtinė: ______ cm

h) Bicepso: ______ cm

i) Peties taško iki Riešo: ______ cm

j) Ūgis ( nuo galvos iki grindų su batų) : ______ cm

k) Savo Vestuvių Datos arba Įvykio Data:______ Prašome atkreipti dėmesį: 1. Jei jūs paprašote, kad suknelė, kaip jūsų matavimai, tada suknelė negali būti grąžinami ; 2. Suknelė ateis remiantis griežtai duomenis, jums pateikti.L ess nei 2 cm paklaida leidžiama drabužių liniją .

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė ar drabužiai buvo atliktas standartinis dydis arba užsakymą matavimai, kurį nurodėte.Išbandyti savo suknelę arba drabužių kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

Jei grąžinate arba keistis suknelės, drabužiai ar aksesuarai, prašome įsitikinkite, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

Žymos: plakatas lorax, plakatas pollo, plakatas ryuko, plakatas phzre, meina šortai, plakatas ronpa, kailio cout vyrai, meizu 16 bat, plakatas ohana
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Vestuvinė Suknelė Audinys Siuvinėta Organza ir Tiulis
Built-in Liemenėlė Taip
Tikrasis Vaizdai Taip
Apdaila Nėriniai
Nėščioms Moterims, No
Rankovės Stilius Rankovių
Siluetas Mermaid/Trimitas
Iškirpte V-Kaklo
Talėja Princesė
Traukinys Teismas Traukinys
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 019
Mados Elementas derliaus
Prekės Pavadinimas Amelie Uolų
Atgal Dizainu užtrauktukas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai