Išpardavimas

€7.33

€14.96

AAVV Sienos Meno Juoda Ir Balta Kurtas Veikia Gyvūnų naftos tapyba ant Drobės sienų tapyba nuotraukos Kambarį įrėminti Nr.

Parašyti atsiliepimą

Priimtiną kainą.Mes galime padėti jums surasti labai balansas tarp kokybės ir kainos.Mėginio kaina gali būti grąžinti po užsakymo patvirtino.Geros kokybės.Mes turime griežtas kokybės kontrolės sistema ir gerą reputaciją rinkoje.Geras aptarnavimas.Atsakas bus vykdoma 24 valandos gavusi bet kokį skundą ar prašymą.Aplinkos Apsauga.Mes turime advanced & aplinką tausojančios sistemos 1. Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 2. Laikykite žemyn, laivybos išlaidų ir išvengti rėmo sugadinta dėl laivybos, ši drobė spausdinti tapyba yra be viduje ir už kadro, bet šis dydis yra įprastų nuotraukų rėmo dydis ir jūs galite gauti tinkamo dydžio rėmas lengvai 3. Tapyba yra ne rankų darbo, tai yra spausdinami mašinos. 4.mūsų tema apima taip, kaip nurodyta toliau: Menas Vaikams, Astronomijos ir Kosmoso, Gėrimų, Knygų Iliustracijas, Komiksus, Šokių, Švietimo, Fantazija, Mados, Maisto, Pomėgius, Atostogas, Namų ir Židinys, Humoras, Žemėlapiai , Motyvacijos, Filmai, Muziejai, Muzikos, Scenos Meno, Vietose, Leidiniai, Religija ir Dvasingumas, Sezonai, Sporto, natiurmortas, Televizijos, Transportas, Apipavidalinimas ir Simboliai, Pasaulio Kultūra.TOP KATEGORIJOS, Dekoratyvinės Dailės, Abstraktus, Meno, Fotografijos, Derliaus Meno, Vaizduojamojo Meno, Šiuolaikinio Meno, Juoda ir Balta Fotografija, Botanikos, Scenic, Gyvūnai.KAMBARIAI: Baras, Rūsys, Fojė, Žaidimų Kambarys, Garažas, sporto Salė, Prieškambario Namuose, Biure, Namuose, Teatras, Vaikų Kambarys, Skalbimo Roo m .

Apie tai, paslauga, Prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes laivas elementą lovio e-Pakelio ar Kinija Paštu ir Honkongo Paštu.Tarptautinės pirkėjų pastaba: Pristatymo terminas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 30-35 dienas, ir būkite kantrūs, dėl atvykimo.Žemiau yra laivybos laikas lentelė daugybė (dėl muitų politika ir pervežimą, kai kuriose apskrityse užtruks apie 4-6 savaites atvykti).Pietryčių Azija: 10-15 dienų, Vakarų Azijoje ir šiaurės Azijoje: 15-25 dienomis Artimuosiuose Rytuose: 15-25 dienų MUMS: 10-20 dienų UK/AS: 15-25 dienų Kanada: 20-25 dienų Belgija/Prancūzija/Vokietija/Švedija): 20-30 dienų Rusija: 25-45 dienas Likusioje Europoje: 25-35 dienų Centrinė ir Pietų Amerika: 25-40 dienų Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Mes taip pat siūlome EMS ir DHL shipping jei jums bus sumokėti papildomą laivybos mokestis, susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos mokestis.Ačiū.

Žymos: moterų bėgimas, sr2ez, šuo kurtas, kurtas marškinėliai, custom kelio ilgi batai, šuo whippet, veikia overale, juoda kurtas menas, kurtas menas derliaus, niūrus
Formos Stačiakampis
Paramos Bazės Drobė
Dalykai Gyvūnų
Kaligrafijos ir tapybos Dydis Multi
Rėmas No
Prekės Pavadinimas AAVV
Technics Purškiamojo Dažymo
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Tipas Drobė Spaudiniai
Nemokamai siunta Kinija paštu, oro paštu
Forma Vieną
kitas dydis Taip, Jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis!
Originalus No
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Medžiagos 230gsm drobė spausdinti
Modelio Numeris YW-C40
Stilius Modernus
Medžiaga Drobė
Spalvų Neatitikimas Veiksniai, šviesos ,fonas bus, kad spalvos šiek tiek skiriasi
Rėmelio režimu Be Rėmelio

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai