Išpardavimas

€10.37

€13.82

Interaktyvus Šunų, Kačių Žaislas Gydyti Kamuolys Protingesni Naminių Gyvūnų, Žaislų, Maisto Kamuolys Maisto Išdalijimo Šunys Žaidžia Mokymo Kamuolius Naminių Reikmenys

Parašyti atsiliepimą

Interaktyvus Šunų, Kačių Žaislas Gydyti Kamuolys Protingesni Naminių gyvūnų, Žaislų, Maisto Kamuolys Maisto Išdalijimo Šunys Žaidžia Mokymo Kamuolius Pet Tiekimo, Kaip elgiasi kamuoliukus, išvengti greito valgymo ir bus ribotą kiekį, gydo ir pratęsti šunų šėrimo ir virškinti gydo geriau ir išlaikyti sveiką fizinį kūną.Žaislas lėtina šerti padėti pagalbos virškinimo ir vidurių pūtimas.

Aukštos kokybės plastikas yra naudojamas, kad šio ėdalo Kamuolys.Jos ne toksiškos ir patvarios jūsų šunys aktyvus įdomus.

specialiai sukurtas, siekiant pagerinti INTELEKTO ir psichikos stimuliavimo, jūsų šuo ir katė!

Didina INTELEKTO ir Psichikos Stimuliacija, jūsų protingas šuo būtų pamatyti ,užuosti,išgirsti ir nustatė, užkandžiai pusės žaislo.Ji gali sužadinti suinteresuotosiomis ir apetitą šunis!

Masažuoklis dizaino, kad ji roll mažas plotas, o žaisti.Šunų maisto nebus apibarstyti visur.

Žymos: metalo emblema citroen, metalo emblema solaris, vožtuvas 2 cm metalinės, nailono akių ląstelių, 1 cm, atogrąžų mėlyna medžiaga, moteriški liemenėlė trikampiai, woodworm lervų dydis, vinilo drabužius kaukoles, vožtuvas 5 2 mechaninė
Rinkinys Tipas Taip
3 funkcija interaktiv šunų žaislai
Medžiaga Plastikiniai
Žaislai Tipas Kamuoliai
2 funkcija magic ball šuo
Tipas Šunys
Funkcija 1 kamuolys šuns žaislas

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai