Išpardavimas

€67.17

€83.96

Pasaulinė Versija Garbę Žiūrėti ES Smart žiūrėti 1.64" AMOLED Ekranas Kraujo Deguonies Širdies ritmo "Android", " iOS " ir "Bluetooth" 5.1 Smartwatch

Parašyti atsiliepimą

Modelis Garbę Žiūrėti PS Dydis 1.64 colių Ekrano Rezoliucija 456 x 280 skiriamoji geba, esant 326 PPI M aštuoni Maždaug 21 g (be dirželio)

Kraujo deguonies paramos Vandens Įrodymas 5ATM vandens resistanc Baterijos Talpa 180mAh

Sistema " Android 5.0 arba naujesnė, iOS 9.0 arba naujesnė

Į lauką Žiūrėti X 1

Įkrovimo Kabelis X 1

Quick Start X 1, Kaip prisijungti prie Telefono 1. Įdiegti Huawei Sveikatos PROGRAMĄ per QR kodą arba "App Store".Pradėti APP "ir sekite savo instrukcija,tada spustelėkite "Pora" mygtuką,ir pasirinkti pagal išmanųjį įrenginį.Reikia atnaujinti PROGRAMĄ, į naujesnę versiją .

2. Įkrovimo įkelti arba perkraukite įrenginį, tada atgal į PROGRAMĄ, spustelėkite rasti naujų prietaiso serijos pradėti poros, pilnas poros paliesdami pagal sritis prietaisas, Kaip prisijungti prie Telefono: 1. Įdiegti Huawei Sveikatos PROGRAMĄ per QR kodą arba "App Store".Pradėti APP "ir sekite savo instrukcija,tada spustelėkite "Pora" mygtuką,ir pasirinkti pagal išmanųjį įrenginį.Reikia atnaujinti PROGRAMĄ, į naujesnę versiją .

2. Įkrovimo įkelti arba perkraukite įrenginį, tada atgal į PROGRAMĄ, spustelėkite rasti naujų prietaiso serijos pradėti poros, pilnas poros paliesdami pagal plotą ant prietaiso

kalbų sąraše

Garbės W atch ES

1.64" AMOLED Jutiklinis Ekranas | Asmens Virtualus Treneris | 24/7 Širdies ritmo Monitorius

Žiūrėti veido parduotuvė yra tik "Android" įrenginiuose, ir tai nėra palaikoma "iOS".Žiūrėti veido pritaikymą, yra palaikomi tik tam tikrų laikrodžių modelių.

"HUAWEI" TruRelax galima tik "Android" įrenginiuose."iOS" įrenginius neveikia.

Prieinamumas SpO2 Stebėti, priklauso nuo to, rinkose ir regionuose.SpO2 Stebėti nėra skirtas būti medicinos prietaisas, ir nėra

Ši funkcija yra palaikoma " iOS " ir skiriasi, priklausomai nuo to, rinkose ir regionuose.Moterų Ciklo Tracker nėra skirtas būti medicinos prietaisas, ir nėra skirta diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.Visi duomenys ir matavimai turėtų būti naudojamas asmens nuoroda tik.

Muzikos grojimo kontrolės nėra remiamos, kai laikrodis yra prijungtas prie " iOS " Sistemą.

1. Duomenys, yra pagrįstas bandymų rezultatai GARBĘ laboratorijose.Prašome kreiptis į faktinį žiūrėti tikrąjį dydį.

2. Duomenys, yra pagrįstas bandymų rezultatai GARBĘ laboratorijose.Žiūrėti įstaiga 10.7 mm jos plona, ir 12.3 mm storio apskritai.

3. Žiūrėti veido parduotuvė yra tik "Android" įrenginiuose, ir tai nėra palaikoma "iOS".Žiūrėti veido pritaikymą, yra palaikomi tik tam tikrų laikrodžių modelių.

4. Sveikatingumo kursai bus teikiami nuo sistemos atnaujinimus per OTA.

5. Lauko dviračių režime yra palaikomi tik telefonai veikia EMUI 5.0 / iOS 9.0 arba naujesnė.

6. Duomenys yra pagrįsti GARBĘ Laboratoriją, testo rezultatų, su "HUAWEI" TruSleep™ ir TruSeen™ įjungtas.Faktinio naudojimo laikas gali skirtis, priklausomai nuo nustatymų ir naudojimo nuostatas.GARBĖS Žiūrėti ES trunka iki 7 dienų, jei naudojamos labai su "HUAWEI" TruSleep™ ir Širdies ritmo monitoringo įjungtas.

7. Individualiems poreikiams pritaikytos miegoti susijusios rekomendacijos yra pateikiamos tik tam tikrose šalyse ir regionuose.

8. Visi duomenys ir matavimai turėtų būti naudojamas asmens nuoroda tik.

9. Prieinamumas SpO2 Stebėti, priklauso nuo to, rinkose ir regionuose.SpO2 Stebėti nėra skirtas būti medicinos prietaisas, ir nėra skirta diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.Visi duomenys ir matavimai turėtų būti naudojamas asmens nuoroda tik.

10. "HUAWEI" TruRelax™ prieinami tik "Android" įrenginiuose."iOS" įrenginius neveikia.

11. Ši funkcija yra palaikoma " iOS " ir skiriasi, priklausomai nuo to, rinkose ir regionuose.Moterų Ciklo Tracker nėra skirtas būti medicinos prietaisas, ir nėra skirta diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.Visi duomenys ir matavimai turėtų būti naudojamas asmens nuoroda tik.

12. Muzikos grojimo kontrolės nėra remiamos, kai laikrodis yra prijungtas prie " iOS " Sistemą.

Žymos: hiawei žiūrėti gt 2, smartwatch, vyrai smart žiūrėti, žiūrėti mi 5 pasaulio versija, amazfit os, garbė, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, vyrai žiūrėti, huawei žiūrėti
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Grupė Nuimamas Taip
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Tinklo Režimas NĖRA
Ekrano Formos Aikštė
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Modelis garbės žiūrėti ps
Baterija Nuimamas No
Sertifikavimo CE
Mechanizmas No
GPS No
Tipas Dėl Riešo
Kalbos Turkų
Suderinamumas Android5 arba naujesnė, iOS 9.0 arba naujesnė
RAM <128MB
Ekrano Dydis 1.64 colių
Baterijos talpa 120-180mAh
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)
ROM <128MB
Prekės Pavadinimas garbė
Rezoliucija 456*280
Kelis Ratukus No
Judėjimo Tipas Elektroninis
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Funkcija Kraujo Deguonies
SIM Kortelės Prieinamos No
Sistema Android OS

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai