Išpardavimas

€4.87

€5.94

SMD5050 50 led šviesos juostelės, natūrali balta šilta balta funkcijos, led virtuvėje šviesos, Lubų dekoratyvinis apšvietimas, Baseboard žibintai

Parašyti atsiliepimą

1.Nemokamas pristatymas dauguma šalių. (Išskyrus keletą reomte šalių).

2. Dėl užsakymų mažiau nei $7 arba pristatymas Kinija Po eilinio mažas pakelis Plius, ten gali būti ne sekimo informacijos po paliko Kiniją, prašome žinoti.

3. Prašome įsitikinkite, kad jūsų kontaktinė informacija yra currect kaip www.siulugijos.lt paklausti.

4. Tai pirkėjas privalo aiškiai cutoms ir mokėti už importo muitų, mokesčių ir rinkliavų, prašome atkreipti dėmesį į stebėjimo informaciją atidžiai ir, aišku, muitinės, kaip greitai, kaip jūs galite, kad būtų išvengta bet kokio delsimo siuntą.

5. Dauguma pakuočių atvyksta per 60 dienų(Brazilija 90 dienų) arba daug greičiau, tačiau, pristatymo laikas gali skirtis dėl daugelio veiksnių, ypač sezono metu, transportuojant.Jei negavote paketą prieš apsauga laikui pasibaigus, prašome susisiekti su mūsų pagalbos.Ačiū.

6. Jei savo paketą nebuvo gauta 60/90 dienų, mes galime grąžinti jums internetu, arba reship jūsų užsakymą.

Q: Ką daryti, jei negavau sklypas ilgą laiką?

A: Jei stebėjimo informaciją matyti kairėje Kinijos žemyninės ar Hong Kong

bet jokios informacijos dėl savo vietos pašto interneto svetainėje, į siuntų dabar yra kelyje į savo šalį, arba atvyko į savo šalį, bet ne atnaujinti informaciją, gautą iš vietinio pašto tarnyba dar, būkite kantrūs laukti.

Jei apsaugos laikas yra trumpesnis nei 10 dienų, tačiau jūs vis dar negavote sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti apsaugos laikas jums ir pabandykite surasti priežastis nedelsiant, o bandyti išspręsti ir pasakysiu vėliau kaip informacijos mes turime.

Žymos: baseboard sienos, sienos, baseboard lubų, baseboard, plinth, lipnios baseboard, 3d sienos lipdukas, putų sienos, sienų lipduko sienos, baseboard pvc
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas PASAULIO UNIQUEEN
Juostelės tipas SMD
Elektros Energijos Gamybos Visada
Proga Gyvenamasis Kambarys
LED Lustas Modelis SMD5050
LED Lustas gamintojas Kita
Atsparus vandeniui No
Maitinimo Šaltinis DC
Modelio Numeris WU-5050-FS-A
Sertifikavimo ce
Energijos sąnaudos (W/m) Kita
Šviesos Diodų Skaičius/M 60pcs
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 50
Vidutinė trukmė (val.) 50,000 h
Elemento Tipas Juostelės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai