Išpardavimas

€4.68

€6.50

Kalėdų Beveidis Lėlės Kalėdų Santa Gnome Pliušinis Lėlės Švedų Nykštukai Tomte Ornamentai Christmas Elf Apdailos Šaliai Dekoro

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

Apdovanojimai: Tai Gnome lėlė yra puikus namų puošybai.Įdėti juos į savo kambarį ir papuošti savo kambarį, pavyzdžiui, stalas, staliukas, sofa-lova, spinta, lentyna, valgomasis stalas, lovos.Taip pat ji gali būti naudojama papuošti Kalėdų eglutė.Tegul jūsų namus (kambarį) dar viena atrakcija.

Rankų darbo: Kiekvienas nykštukas lėlės yra su aplinkai nekenksmingų medžiagų.Jų mielas išvaizda yra labai populiarus su vaikais, ir jie taip pat yra geras pasirinkimas už vaikus, suteikti dovanos.

Tomte gnome labai tinka plinta tradicinių dvasia.Folkloro, nykštukai guard savo namus ir apsaugoti žmones nuo nelaime.Ji atneša laimę į šeimą ir yra laikoma geros kloties.Jūs galite naudoti ją papasakoti savo vaikams ir linksmintis juos.

Reikalavimai ir medžiagos: kūno ir skrybėlę, yra pagamintas iš minkštos manė, ląstelienos balta barzda ir audinio kelia.Sunkesni apačioje (pripildyti smėlio) leidžia jį stovėti vienas.

Puiki dovana: Trijų dydžių iš mažų, vidutinių ir didelių.Puikus dovanos per Kalėdas, kitas šventes, vakarėlius, gimtadienius ir t. t.

Specifikacija:

Medžiaga: kitting+audinys

Dydis(apie):

Raundas hat: 19*16cm/7.48*6.30 colių

Pažymėjo skrybėlę: 25*16cm/9.84*6.30 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Beveidis Lėlės

Žymos: gnome pliušas, elf lentynos, naujųjų metų pakabukas, žalia kalėdų nykštukai, švedija, gnome noel, mini wood elf, didelis kalėdų gnome, sodo gnome, neon santa claus
Medžiaga
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kita
Tipas Didmeninės No
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai