Išpardavimas

€31.00

€47.69

DPM-8605-485 Programuojamas Skaitmeninis DC Žingsnis žemyn Maitinimo 60V 5A Įtampos Reguliatorius Stabilizatorius su 485 Komunikacijos

Parašyti atsiliepimą

DPM-8605-485 Programuojamas Skaitmeninis DC Žingsnis žemyn Maitinimo 60V 5A su 485 Komunikacijos

Šis produktas yra programuojamas vieno išėjimo galia prekių matomas su didelės išėjimo galios, didelio tikslumo, mažas dydis ir nuostabiai struktūra.Į ddition ji yra įrengta su 485 ryšio sąsaja, kuri suteikia nuosekliojo ryšio protokolą.Todėl ji gali lso būti pplied į-RTU ryšio protokolu, remti vartotojo vidurinio plėtros.na Jis gali suteikti multi-naudoti tirpalo ccording į savo dizaino-oji bandymo reikalavimus.

Savybės:

1. LCD ekranas rodo išėjimo įtampa/srovė aiškiai nd ccurately.

2. Su dviejų išėjimų režimai: nuolatinė įtampa(CV) režimas-oji nuolatinės srovės(CC) režimu.

3. Ateina su temperatūros kontrolė, ventiliatorius, ji gali protingai nustatykite apkaustų greitis, tp, elektros energijos tiekimo, gali utomatically nukirto produkcija, o overtemperature.

4. Ten vėl 10 duomenų grupės, M0-M9, kuris gali būti išsaugotas nd priminti, t ny laiku.

5. Automatiškai išsaugoti parametrus, fter maitinimą.

6. Vidaus struktūra yra paprasta, padalintas į dvi dalis, pagrindinė plokštė tp rodyti lenta.Jūs galite pašalinti korpusas lengvai integruoti jį į savo įranga.

Specifikacija:

Modelis: DPM-8605-485

Įvesties įtampos diapazonas 10-75V

Išėjimo įtampa diapazonas: 0-60V

Išėjimo srovės diapazonas: 0-5A

Išėjimo galia diapazonas: 0-300W

Rezoliucija išėjimo įtampa ekranas tp nustatymas: 10mV

Rezoliucija išėjimo srovė ekranas tp nustatymas: 1mA

Išėjimo bangos:

Konversijos efektyvumas: 92% (įvesties 40V, galia 30 V, srovė 7A)

Įtampa klaida: 0.2% + 1 skaitmuo

Dabartinis klaida: 0.5% + 2 skaitmenys

Reagavimo laikas:

Darbinė temperatūra: -10 ℃ ~ 45 ℃

Matmenys: 120*113*55mm / 4.7*4.4*2.2 į

Svoris: ppro . 362g / 12.8 oz

Paketų sąrašo:

1 * DC Maitinimo 485 Komunikacijos

APIE ATSILIEPIMĄ:

Jei jūs vėl patenkintas mūsų gaminių, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimas nd teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą nd 5 žvaigždutės, jei jūs iš naujo patenkinti mūsų elementų tp paslaugas.Jei jūs turite ny problemas, susijusias su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti ny problema-oji suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų fter išmokos gavimo.Jei jūs vėl nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos nd siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai ddress savo problemas.

Neįmanoma ddress klausimų, jei mes nežinome, bijau juos!

APMOKĖJIMAS:

1) Mes ccept lipay, Vakarų Sąjunga, TT.ll pagrindinės kredito kortelės re ccepted per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto fter uction arti, palaukite kelias minutes nd bandyti Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

APIE SHIPING:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse-oji GO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku fter mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad ddresses.Savo užsakymą ddress TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos ddress.

4. Vaizdai rodomi iš naujo ne ctual prekės tp vėl jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas-oji neapima savaitgaliais rasti atostogų.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą nd susisieksime su jumis s tik s įmanoma atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklės nd laiko skirtumus, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmojo galimi sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas re neatsako už importo muitas, pirkėjas yra atsakingas už tai.ny ginčų sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

GRĮŽTI ND GRĄŽINTI:

1. Jūs turite 7 dienas, kreipkitės į mus nd 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojami na MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Ten vėl JOKIŲ IŠIMČIŲ!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjas nd pirkėju per pusę.

2. ll grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje nd TURITE PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo, rasti jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO KALNO, gavusi elementą į savo pradinę būklę nd pakuotės su užpildytų komponentų-oji ccessories įtraukti, FTER TIEK Pirkėjui susirasti Pardavėjas atšaukti operaciją iš liexpress.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne s dvertised

Žymos: 12v 15a įtampos reguliatorius, laboratori maitinimo šaltinis, skaitmeninis temperatūros 485, programuojamas maitinimo galia, andeli įtampos stabilizatorius, kintamosios srovės programuojamus maitinimo šaltinis, kamufliažas šautuvas, variklio įtampos reguliatorius, įtampos reguliavimas stabilizatorius, airsoft camo
Modelio Numeris DPM-8605-485 DC Maitinimo šaltinis
Sertifikavimo NĖRA
Etapas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Kita
Srovės Tipas DC
Prekės Pavadinimas Hilitand

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai