Išpardavimas

€5.82

€9.09

100/50/10vnt Microneedling Derma Priemonės Adatos Varžtas Kaištiniai Kasetė Dr pen Elektros Auto Microneedle Mikro Adatų Pen Mym

Parašyti atsiliepimą

Principas microneedles

Atidaryti stratum corneum kanalą, kuris stabdo odos absorbcijos, ir skatinti veiksmingai diegti ir įsisavinti produktų, tokių kaip odos priežiūra.Pavyzdžiui, mes galime taikyti tik dalis iš esmės odos.Tai gali būti absorbuojamas geriau su mikro-adatos ir poveikis yra geriau.

1. Kas yra microneedle?

Mes mikro-adatos grožio, pirmasis grožio priemonė, kuri bus naudojama micro-adatiniai ritininiai (vadinamas mikro-adatos).Tiesą sakant, mikro-adatos yra tas pats, kaip ultragarso introducer.Principas ir poveikis yra skirtingas.Tvarkingai įrengtas 192 arba 540 medicininio nerūdijančio plieno adatos (ne įprastą nerūdijančio plieno), kurio skersmuo 0,07-0,2 mm.

2. Ką turėtumėte atkreipti ypatingą dėmesį į po microneedle grožį?

a, po mikro-adatos grožio daryti ledo filmas, viena vertus, galima išvengti odos alergijos, greitai išnyks, paraudimas vartojimas sukelia mikro-adatos, ir tuo pat metu turėti gerą remontas ir techninė priežiūra odos.

Ledo plėvelės gali būti naudojamas atskirai.Pavyzdžiui, kai jūs einate, kad raudonuoja veidas yra karšta, ar jūs jaučiate, kad oda yra nepatogu, iš karto padaryti ledo kino gydymas, oda gali būti patogiai. (Tai bus geriau įdėti ledo kino šaldytuve iš anksto.)

b.Po microneedle bus baigta, ledo filmas nebūtinai turi būti nuplaunami, ir šiek tiek remonto kremas gali būti taikomas taip, kaip reikia.Apskritai rekomenduojama tai daryti naktį.Atlikę gerą darbą, galite naudoti vieną naktį tam, kad oda gerai pailsėti procesas, kuris yra geras odos remontas.

c.Kitą dieną po microneedle yra baigtas, reikia padaryti gerą darbą apsauga nuo saulės.

3. Kokios atsargumo priemonės microneedles?

1 yra rimtas žaizdas ant veido, sunkios raudonos bloodshots, sunkus spuogai per epizodas, nenaudokite jos, išvengti infekcijos, odos spuogų ir randų kūno sudėjimą, yra draudžiami.

2 Gauti saulės kitą dieną.

3 Valgyti mažiau dirgina maisto priimant microneedles.

4 mikro-adatos specialios žmonėms, kad būtų išvengta kryžminės infekcijos

4. Tai galima taikyti ir kitus kremai ir kiti produktai su microneedles?

Microneedles gali būti nustatytas tik į sterilius produktus arba produktus, kurie atitinka tam tikrus sterilumo reikalavimų.Rekomenduojami produktai yra liofilizuotų miltelių ir tirpalo.Kitos kosmetikos nerekomenduojame naudoti microneedles, kad būtų išvengta infekcijos ir sukelti nereikalingų problemų.

5. Kodėl aš naudoju ledo filmas po apdailos microneedle?Jūs galite pakeisti jį su kitais kaukės?

Po naudojant microneedle, turite naudoti ledo plėvelės, daugiausia siekiant išvengti alergijos ir remonto odos.Oda yra ne alergiški ir turi būti naudojama.Viena vertus, ji yra jautri prevencija.Viena vertus, drėkina ir remontas efektas labai geras.Daugelis odos raudona po microneedle, ir ji yra gera prašyti ledo filmas apskritai.

8883160599494084 Tatuiruotė adata JAV dolerių 6.89

/ JAV dolerių, 6.86

/ US $ 7.19

/ US $ 8.25

/ US $ 7.20

/ US $ 7.19

/ US $ 12.06 straipsnis

/ US $ 7.75

/ US $ 0.64

/ US $ 4.26

/ JAV dolerių, 6.86

/ JAV dolerių, 6.88

/

Žymos: derma pen, hydra pen, tampon, jis rašikliai, cel derma, dermapen, chimera įrankis, mėlynas žymeklis, dr pen m7, nustatyti derma roller
Adata paraiška derma priemonės
Microneedle Ilgis 0,3 mm
Funkcijos 2 - Sumažinti baudos linijos
funkcija 5 sutraukti poras
Funkcija 1 Vandens, šviesos, importo
Išardymas metodas Kaištiniai Uosto
funkcija 3 Tira išskirtinį
Pakavimas Nepriklausoma sterilizavimo pakuotė
Produkto pavadinimas Keičiamų Kasečių Su Derma Priemonės
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 4 Tikrosios odos
Produkto kokybė 100 vnt./50 vnt./10 vnt.
Prekės Pavadinimas Raiuleko
Sąsajos Tipas Kaištiniai Uostas/Varžtas Uosto
funkcija 6 Pašalinti spuogai uždaryti
funkcijos 7 Švarus / Blackhead
funkcija 8 Remonto spuogų ženklai
Produkto Tipas 9 pin/12 pin/36 pin/42pin/nano/3DL/5DL

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai