Išpardavimas

€15.96

€31.29

Baterija Atveju Plonas Dangtelis Įjungimo Banko Išmaniųjų Telefoną "Huawei" P20 P20 Pro Baterija Atveju Naujas Įkroviklis Atveju, Huawei P20 P20 Pro Atveju

Parašyti atsiliepimą

Baterija Atveju Plonas Dangtelis Įjungimo Banko Išmaniųjų Telefoną "Huawei" P20 P20 Pro Baterija Atveju Naujas Įkroviklis Atveju, Huawei P20 P20 Pro Atveju

Pavadinimas:

Series Baterijos Įkroviklis Atvejais

Out Put: 5V/1A

Feature1:

Tai 5000 mah / 5000 mah, skirti "huawei" P20 P20Pro Baterijos Kroviklis Atvejais

jis yra Protingas, Atitikimo ,

Produkcija Pastovus,

Efektyviai Konvertavimo.

Pastaba:

1. Priedu TIK, mobilusis telefonas nėra įtrauktas.

2. Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Techniniai duomenys:

Suderinama Device1: Už "Huawei" P20 Baterija atveju

Suderinama Device2: Už "Huawei" P20 Pro Baterija atveju

Paketų Sąrašo:

1* Akumuliatoriaus Įkroviklis Atvejais

1. Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Jei jūs negalite mokėti iš karto, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

2. Apie Laivybos

1) Visos prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienos laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO).

2) Klientas gali būti neaišku, su laivybos laiku, mes pasirūpinsime sparčiausiai express, remiantis savo adresą.Laivybos laikas yra nuspręsta vežėjas, todėl būkite kantrūs, kol jūsų prekė atvyko.

3) Pristatymas gali būti atidėtas, per šventes ir savaitgaliais.

3. Apie Garantija

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

2) produktų garantijos laikotarpis yra 6 mėnesiai, ir priedai-3 mėnesius.Jei produktas tinkamai neveikia, prašome susisiekti su mumis ir pateikti vaizdo įrodyti, kad yra problema su produktu.Jūs galite pasirinkti atidaryti ginčo ar išsiųsti produktą atgal į jav (prašome pack atidžiai, įskaitant visus priedus).Jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų kreiptis dėl grąžinimo po gavimo dienos (visi pagal grąžinimo ir keitimo taisyklių www.siulugijos.lt).

4. Apie Atsiliepimą

1) Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų.Labai ačiū.

2) Jei esate nepatenkinti mūsų produktas, tai būtų naudinga susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą įvertinimą, mes stengiamės suteikti jokių paslaugų, kad kiekvienas patenkintas klientas.

1.Prašome įvesti teisingą adresą, telefono numerį, siekiant užtikrinti, kad būtų laiku pristatyti prekių į savo rankas. 2.Jei jūs iš rusijos Federacijos,prašome palikti PAVARDĘ (sudaro trys dalys).PILNAS ADRESAS, įskaitant savo VALSTYBĖS ir savo MIESTO, kai jūs padarysite užsakymą, kitaip mes negali būti atsakinga už savo sklypo, jei jis negali pristatyti.Dėkojame už jūsų suprasti! 3.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, arba norite atšaukti užsakymą/atidaryti ginčų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų gražus klientų aptarnavimo darbuotojai, mes įsipareigojame savo 100% pasitenkinimo. 4.IMPORTO MOKESTIS MOKESTIS , skelbiame užsakymus dovana su mažos vertės išvengti, taip paprastai pirkėjai nereikia mokėti.Tačiau kai kurios šalys, MUITINĖS pareigūnas yra labai griežti dėl mokesčių, tai bus pirkėjo pareiga sumokėti.Jei jums rasti būdų, kaip išvengti mokesčių, pls pasakykite mums , mes padarysime viską, kad padėtų išvengti.kitaip mes negali būti atsakinga už savo sklypo, jei jis negali pristatyti.Dėkojame už jūsų suprasti!

1.Mes priimame visa,MasterCard,American Express,Moneybookers,Banko pavedimu,Worldpay, " Western Union,Rinkti Pasaulio Banko pavedimu, ir t.t.Jei turite kokių nors klausimų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis pasitarti.

2.Prašome sumokėti per 3 dienas, kitaip galite būti sėkmingai padaryti, kad. 3.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų www.siulugijos.lt,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo sklypo ir yra juo patenkinti.

1.Visi užsakymai yra apdorojami per 2 darbo dienas po to, kai gavo mokėjimo,todėl prašome jį sumokėti artimiausiu metu,taip, kad mes galėtume išsiųsti jį iš laiku po to, kai jums padaryti užsakymą. 2.Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų,bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį,prašome susisiekti su mumis,mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą. 3.Stebėti internete prieinama.Sekimo svetainė: 17track.net/en/

Žymos: P40 Pro, "huawei" p20 pro ekraną, "huawei" p40 pro, "huawei" mate30pro, "huawei" p40 pro atveju vag, stiklo huawei p40 pro, atveju huawei p40 pro, atveju huawei lite p20, p20 pro, undinė "huawei" p20 atveju
Funkcija Galia Atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas weheed
Suderinamos Prekės "Huawei"
Baterijos talpa 5000-6999mAh
Suderinama Huawei Modelis P40
Medžiaga ABS
Tipas Už "Huawei" P20 P20 Pro Baterija Atveju

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai