Išpardavimas

€7.40

€16.82

Žavingas Raudonos Moterų Laikrodžiai Minimalizmas Atsitiktinis Žvaigždėtas Dangus Lady Laikrodis Magnetas sagtis Mados Prabangos Prekės ženklo Moteris Žiūrėti Dovana

Parašyti atsiliepimą

Savybės:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Žiūrėti Dial Plotis: 3.3 cm

Žiūrėti Juostos Plotis: 0.8 cm

Žiūrėti Ilgis: 21 cm

Svoris: 40 g

Magnetas sagtis.Puiki dovana moterims.tinka bet kokiai progai(šalis, verslo, laisvalaikio , kasdieninis gyvenimas).Paketas negali būti apyrankę.

Paketas Apima:

1 Gabalas Laikrodis

1.Prašome palikite savo vardą ir pavardę, jei esate rusijos klientų. 2.Sklypo imsis 45-90 dienų į Braziliją. 1.Prekės bus vežamos iš jūsų mokėjimas gavo Ali sąskaitą. (Šventės ir Savaitgaliais netaikoma). 2.Mes laivas elementą per oro pašto siuntinių (Kinija/Singapore Post ir kt.). 3.Ji paprastai trunka apie 7-45 dienų pasiekti savo tikslą.(Blogas Oras,Užimtas Sezonus,Priskirtus Klausimus Netaikoma) Jungtinės amerikos valstijos:7-15 darbo dienų United Kindom, Airijoje, Australijoje:nuo 10 iki 25 darbo dienas nuo Kitų šalių:15-45 4 darbo dienas.Costom&Importo Mokesčius:Pirkėjai yra atsakingas už muitus, mokesčius ar PVM(Jei Jūsų Šalis Turi).

1.Jei jūs grąžinate prekės kokybės.Prašome siųsti mums nuotraukas ar dokumentus, siekiant tai įrodyti.Po to, kai gausime prekę.Mes jums 100% grąžinsime jums.Be to, mes jums būti atsakingas už laivybos mokestis. 2.Jei jums grąžinti elementą ir dėl kitų priežasčių,mes taip pat 100% grąžinsime jums.Tačiau turtas turi būti grąžintas į pradinę būklę.Ir mums nereikės mokėti už laivybos jums!

1.Mes garantuojame, kad visos prekės, mes parduodame, yra autentiški. 2.Atsakyti jūsų užklausą 24 darbo valandas - Visada čia laukia jūsų! 3.Patyrę štabų atsakyti į visus jūsų klausimus, laisvai kalbėti anglų kalba. 4.Mes tikriname visi laikrodžiai ir padaryti kas žiūrėti į gera padėtis prieš shippment.

Žymos: žiūrėti moterys, apl žiūrėti, prekės prabanga moteris, paieškos moteriški žiūrėti, retro žiūrėti moterims, vyrai žiūrėti, antikvariniai žiūrėti moterims, pt900 žiedas, h moterų laikrodis, žiūrėti moteris
Byla Storis 8mm
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
Žiūrėti Sverti 40 g
Judėjimas KVARCAS
Užsegimas Tipas NĖRA
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Modelio Numeris UL0242+UL0901
Prekės Pavadinimas Ulzzang
Juostos Ilgis 21cm
Sagtis Magnetas sagtis
Juostos Plotis 16mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Ciferblato Skersmuo 33MM
Funkcija Atsparus Vandeniui
Laikrodžiai Moterims rankiniai laikrodžiai moterims
Byloje Formos ROUND
Dial Lange Medžiagos Tipas Stiklas
Ponios Žiūrėti moteris žiūrėti
Stilius Mada & Atsitiktinis

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai