Išpardavimas

€8.06

Fansheng naujo dizaino aukso delfinų Etiopija kūdikių jubiliejų dovana gražių auskarai/žiedas/karoliai/bangle papuošalų rinkiniai nemokamas pristatymas

Parašyti atsiliepimą

Fansheng naujo dizaino aukso delfinų Etiopija kūdikių jubiliejų dovana gražių auskarai/žiedas/karoliai/bangle papuošalų rinkiniai nemokamas pristatymas

USD≥7 NAUDOTI Kinija Paštu Registruotu Oro paštu

USD

Produkto Savybės

Stilius: Mados Juvelyrika

Medžiaga: Aukštos kokybės vario, Puikios tekstūros.

Spalva: 18K auksu, Aukštos kokybės danga,Spindi kaip auksas.

Proga: dalyvavimas/ šalis / jubiliejų / dovana

Gamintojas: Ventiliatorius Sheng

Pastaba: Jei turite kokių nors problemų, gavusi produkto, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes išspręsti šią problemą už jus.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje:

Jūs galite sekti mūsų parduotuvėje ir tapti ventiliatorius su daugiau nuolaidos.

Produkto Rodyti

PASTABA:prekės dydis, peržiūrėkite nuotraukas ar produktų aprašymas, jei jūs nesuprantate, dydį, prašome susisiekti su mumis, ačiū!

Kliento OEM prieinama & Individualų dizainą, yra sveikintinas.Birių Užsakymo,Prašome kreiptis į mane!

DUK 1.Kokie tavo privalumai?Visų pirma, mes turime konkurencingas kainas.Antra, papuošalai yra pagaminti iš vario ir turi gerą tekstūrą.Trečia, mes turime daugiau nei 15 metų patirtis ir naujausios profesionalaus dizainerio paslaugos. 2. Kas yra jūsų produkto?Mes specializuojamės žalvario 18K / 22K storio paauksuotų papuošalų, įskaitant apyrankės, žiedai, auskarai, pakabučiai, apyrankės, karoliai ir kostiumai. 3. Kokia tai medžiaga?Viduje yra vario ir aukso padengtą lauką. 4. Kaip ilgai bus spalva išnyks?Jei naudojate jį paprastai, spalva gali trukti ilgiau nei vienerius metus.Jums nereikia naudoti vandens ir kvepalų.Spalva gali būti saugomi ilgą laiką. 5. Pristatymo laikas Mes išsiųsti prekes per 1-2 dienas po apmokėjimo patvirtino.

Jei turite kokių nors problemų, gavęs produktą, jūs galite susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

Pakuotės & siunta

Papuošalai jums reikia caressed kruopščiai priežiūra

Susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, jei nesate patenkintas, mes siūlome geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti.

Jeigu esate patenkinti elementus, atminkite, kad palikti mums, 5 žvaigždučių, kaip paskatinimą.

Apie mus

Bendrovė daugiausia užsiima papuošalų rinkiniai, auskarai, žiedai, karoliai, apyrankės, apyrankės, pakabučiai, ir kt.Tai išsamus bendrovė, įsikūrusi ant juvelyrikos pramonei, apimančių dizaino, perdirbimo, didmeninės ir mažmeninės prekybos verslo reikmenys.

Yiwu Fansheng Jewelry Co., Ltd.laikosi verslo filosofija "sąžiningumą ir profesionalumą", ir tvirtina, klientas pirmą ir kokybės pirma.Per nuolatinį pastangų ir transcendencija, ji tapo viena iš bendrovių, su didelės apimties, didelės įtakos ir spartus pramonės.

Žymos: žiedas su prasme, etiopija karoliai, klaus mikaelson žiedas, delfinų žiedas, dolphin set, apyrankė dubajus, chakra žiedas, etiopija marškinėliai, vyras žiedas etiopija, baby girl žiedas
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris 10020985
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas auskarai žiedas bangle karoliai
Metalų Tipas Vario
Lytis Merginos
Proga Jubiliejus
Prekės Pavadinimas JINGTHAI
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Papuošalų Rinkiniai Tipas Karoliai/Auskarai/Žiedas/Apyrankė
Stilius Etninės
Medžiaga Vario
Formos\modelis Gyvūnų

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai