Išpardavimas

€8.70

€11.29

4PCS Šešiakampiai Atsuktuvai Rinkinio Titano Nitrido RC Modeliu Remontas Įrankis, su Spalvota Rankena, Suderinamas su 1.5/2/2.5/3mm #35

Parašyti atsiliepimą

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos, rankenos titano-padengti dangos, siekiant pagerinti patvarumą ir padidinti atsparumą korozijai.Su atsuktuvu turi diversifikuotą funkcijas.

2、RC Modelis Remonto Įrankis: atsuktuvų rinkinys ateina su visų būtinų priemonių įvairius darbus.Ji labai tinka RC modelio ir kitų elektronikos produktų, tokių kaip RC sraigtasparnis RC Valtis ir RC automobilių.

3、Ergonomiška Rankena: ergonomiška rankena yra neslidus tekstūros ir jaučiasi užtikrinti geriausią jėgos perdavimo.

4、Nešiojamų Naudoti: atsuktuvų rinkinyje yra kruopščiai atrenkami 4 plieno pjovimo galvutės, profesionalus nešiojamų techninės priemonės, su idealus svoris ir kompaktiškas dizainas, lengva nešiotis.

5、Garantuotas, Aptarnavimas Po pardavimo: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų profesionalų komanda bus atsakyti jums per 24 valandas.

Savybės:

Aukštos kokybės Medžiaga: rankena titano-padengti dangos, siekiant pagerinti patvarumą ir padidinti atsparumą korozijai.Su atsuktuvu turi diversifikuotą funkcijas.

RC Modeliu Remontas Įrankis: atsuktuvų rinkinys ateina su visų būtinų priemonių įvairius darbus.Ji labai tinka RC modelio ir kitų elektronikos produktų, tokių kaip RC sraigtasparnis RC Valtis ir RC automobilių.

Ergonomiška Rankena: ergonomiška rankena yra neslidus tekstūros ir jaučiasi užtikrinti geriausią jėgos perdavimo.

Nešiojami Naudoti: atsuktuvų rinkinyje yra kruopščiai atrenkami 4 plieno pjovimo galvutės, profesionalus nešiojamų techninės priemonės, su idealus svoris ir kompaktiškas dizainas, lengva nešiotis.

Garantuotas Aptarnavimas Po pardavimo: Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų profesionalų komanda bus atsakyti jums per 24 valandas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Šešiakampis Atsuktuvas RC Modelį, Remonto, Surinkimo, Išardymo

Medžiagos: įrankinis plienas

Paviršiaus apdorojimas: titano danga

Sistema: metrinės

Strypo skersmuo: apie 3mm/0.1 in

Taikoma varžto skersmuo: apie 3mm/0.1 in

Bendras ilgis: apie 160mm/6.3

Įrankių juostos ilgis: apie 80mm/3.1

Pakavimo Sąrašas:

4*RC Atsuktuvų Rinkinys

Žymos: tiek šešiakampis, Šešiakampis raktas nustatyti, plieno atsuktuvas 3mm, screwdriv rinkinys, rakk lam ang pro, šešiakampis raktas, atsuktuvas, skrudintos atsuktuvų rinkinys, rc hex 16, Šešiakampis, f1 peilis
Savybės Daugiafunkcinis
Pakuotė Pagal 5vnt
Varžto Galvutės Tipas Hex
Su Rankena, Ar Ne Taip
Magnetinis No
Prekės Pavadinimas VAHIGCY

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai