Išpardavimas

€9.34

Žibintuvėlis Didelės Galios XML-T6 5 Režimai 4200 Liumenų LED Vandeniui Zoomable Fakelas dega 18650 baterijos Įkrovimo lemputė

Parašyti atsiliepimą

APRAŠYMAI

Specifikacija: 1.Modelio LED: XML-T6. 2.Korpuso Medžiaga:6061T Patvarus Aliuminio Reflektorius su sklandžiai reflektorius, veido. 3.Maksimali galia:3800 liumenų(MAX,naudojant 18650 baterija) 4.Veikia Įtampa:4.2: 5.Režimas: 5-Režimu ("High - Medium - Low - SOS - Strobe) 6.Lempos Tarnavimo Laikas:100.000 Valandų 7.Spalva:juoda 8.Skleidžia Spalva:Balta Šviesa 9.Jungiklis:Uodega Bžūp Clicky/Clickie 10.Objektyvas: Išgaubto Objektyvo 11.Baterija 1x18650/3xAAA(neįeina) 12.Net Svoris(g):apie 100 g 13.Tinka:medžioklė, dviračių, laipiojimo, kempingas ir lauko veikla ir kt.Pastaba:Dėl muitinės uždrausti siųsti baterijos, šis produktas gali būti baterijos,Ačiū už jūsų supratimą.Paketą Sudaro: 1 x Mini XML-T6 žibintuvėlis(be akumuliatoriaus ir kroviklio) 1 x 18650 korpuso 1x AAA baterijų laikiklį

Prekės Informacija

Apie Laivybos

1. Mes teikiame nemokamas pristatymas dauguma produktų.Kai kurie su ekonomikos laivybos ir kai kurie su express pristatymas.

2. Tik atsekami registruotu paštu bus mes naudojame užsakymus.Sekimo numerį bus atnaujinti, užsakymo ir užsakymo pranešimą po išsiuntimo padarė.Matote stebėjimo informaciją po kelių dienų po sekimo numerį paštu.Nedvejodami kreipkitės į mus dėl pagalbos, jei nesate galėsite sekti savo paketą.

3. Ekonomikos laivybos, yra daug variantų, įskaitant www.siulugijos.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Po Singapūras, Korėja Paštu, POS Malaizija, Specialios Eilutės Yanwen, PO NL, Turkija Paštu ir t. t.Dauguma pakuočių gali būti pristatytos per 10-35 dienų, tačiau kai kuriose šalyse, ekonomika, pristatymas gali trukti iki 60 dienų (Brazilija gali praeiti 90 dienų).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei mes galime būti bet kokios pagalbos.

4. Express pristatymas, FedEx IE&IP, UPS Užsklanda&Pagreitinta, DHL, DPEX yra dažniausiai naudojamas.www.siulugijos.lt Premium Pristatymas, EMS, Yodel, SF Express yra taip pat prieinama.Express pristatymas paprastai trunka 4-12 dienų pristatymas.Dėl magnetų, tai gali užtrukti 1-2 dienas.

Susisiekite su Mumis ir Grįžtamaisiais

Klientų atsiliepimus yra labai svarbu mums, ir mes tikimės, kad jums galėtų palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes norėtume palikti jums puikių atsiliepimų, taip pat.

Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar užsakymo, jūs galite susisiekti su mumis Susisiekti Pardavėjas apatiniame arba viršutiniame kairiajame šone gaminio puslapį, arba Spustelėkite " Pokalbių viršutiniame kairėje pusėje tinklalapio.

Jei gavote savo produktą su džiaugsmu, prašome išsaugoti mūsų parduotuvėje ir rekomenduoja mus savo draugams.

Jei turite klausimų apie prekę gavo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes norėtume atsako laiku ir darome viską, kad įvykdyti jūsų pageidavimus.Mes darome viską.

Minimalus Užsakymo Kiekis

Mes neturime MOQ dar kainos urmu, kad yra daug žemesnės negu mažas, kad dėl gamybos sąnaudų skirtumus.Mes esame gamintojas ir tiekėjas Retųjų Žemių produktų ir meterials, tokių kaip Metalai, Lydiniai,, Oksidai.Be to, Titano fastners, individualų Titano dalys yra taip pat prieinama.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl kotiravimo, jei turite bet kokių kitų poreikių susijusių.

Mes suteikiame 30 Dienų besąlygiškai grąžinti už grąžinimui garantija, net produktas atvyko puikios būklės.

PREKYBOS SU MUMIS, PREKYBOS BE JOKIOS RIZIKOS!

Žymos: 3000 mah 18650 baterija, t6, sūnus lempos, lankstymo kempingas 18650 žibintas, linkax led žibintuvėlis, baterija žibintų walmart, taisome padas, 18650 baterija recharg, vyrų kempingo žibintas, žibintų
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Elemento Tipas Nešiojamų Žibintų
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Naudojimas medžioklė, dviračių, laipiojimo, kempingas ir lauko
Prekės Pavadinimas HURRIC KILIMĖLIS
1 Paketas apima 1 x Mini XML-T6 žibintuvėlis(be akumuliatoriaus ir kroviklio) 1 x 18650 cas
Produkto Svoris 150G
Savybės Stovyklos
Sertifikavimo FCC
Apšvietimo Laikotarpį (h) >12
Baterijos Tipas Ličio Metalo
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Pagrindo Tipas E17
Yra Baterijų Reikia Taip
Modelio Numeris led žibintuvėlis
Garantija 1 Metai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai