Išpardavimas

€4.25

€5.31

Universalus Spalvinga Nerūdijančio Plieno Reguliuojamo Aukščio Svirtis Pratęsimo HONDA Su Logo

Parašyti atsiliepimą

Savybės: Aukštos Kokybės, Lengva įdiegti, Paprasta operacija, Pagamintas iš nerūdijančio plieno ir aliuminio konstrukcijos.Svertinis teigiamo poslinkio.Sureguliuoja tavo shift knob nuo 1 iki 4 cm.

Specifikacija: Dydis: 70mm Spalvos: raudona,mėlyna,violetinė,geltona ,raudona,juoda Medžiaga: aliuminio lydinys + nerūdijančio plieno Griežtus kokybės kontrolės standartus siekiant sukurti ir išbandyti Beveik visus "HONDA" visiems "ACURA" Modeliai su mechanine pavarų Perjungimo Svirtį.Šie perjungimo svirtis plėtiniai pareikšti perjungimo rankenėlę aukštyn iš konsolės ir įdėti jį arčiau pasiekiamas.Tai padės jums sumažinti savo rankas keliauti nuo rato iki shifter.

Šiltas eilutę: Ačiū už ateina.Siekiant, kad esate patenkintas, maloniai prašome patikrinti, ar teikiama matuoti ir palyginti su turima modelis siekiant užtikrinti, tinkamumą prieš perkant.

Paketą Sudaro: Reguliuojamo aukščio svirtis pratęsimo x1 Remonto rinkiniai x1 (būti 7 vnt visuose)

Žymos: vairo strypo rc, pavarų dėžė rc modelis, vairo lauke mtb, įrankių dėžė metalo rc, sandariai lauke rc, ekspedicijos lauke rc, bagažo lauke rc, sunku atveju langelį rc, vairo lauke bm, lauke rc karinės
Paketas Apima Reguliuojamo aukščio svirtis pratęsimo x1 Remonto rinkiniai x1
Modelio Pavadinimas Reguliuojamo Aukščio Svirtis
Elemento Ilgio 20cm
Prekės Pavadinimas SPJP
Medžiagos Tipas Metalo
Metų 2019
Specialios Funkcijos Reguliuojamo Aukščio Svirtis
Elemento Aukštis 7cm
Elemento Plotis 20cm
Prekės Skersmuo 7cm
Prekės Svoris 360g
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CSA

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai