Išpardavimas

€36.39

RGB Originalus Projektorius Spalvų Rato Optoma H56 su Trijų Mėnesių Garantija

Parašyti atsiliepimą

RGB Originalus Projektorius Spalvų Rato Optoma H56 su Trijų Mėnesių Garantija

kai jus,kad, pls pastaba jūsų projektoriaus modelis ,patikrinkite seka segmentų spalvų viską tą patį su savo sena,ačiū!

1. Kontaktai:

Jei turite bet kokį prašymą ar norėtumėte gauti daugiau informacijos apie mus, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada čia, jei norite atsakymo pirmajame anksčiau laiko.

2. Apie produktus:

mes didmenininko projektorių priedai,pagrindinių produktų, įskaitant projektorius pagrindinis elektros tiekimo,balastinių,pagrindinės plokštės, lemputes, skystųjų KRISTALŲ, lcd prizmę blokas,spalvų ratas, objektyvas, nuotolinio valdymo pultas, PBS skydelis,DMD ir t.t., jei nerandate jums reikia prodcuts,pls susisiekti su manimi.

3. Kaina:

Kaip mes didmenininkai, jei vartojate daugiau nei 10 vnt, mes galime suteikti jums mūsų didmeninė kaina.Daugiau galite pirkti, kad pigiau jie.Tai bus palankesnės.

4. Vežimą:

Mes galime išsiųsti per daug laivybos bendrovė, kaip DHL ir Fedex, ePacket,www.siulugijos.lt Premium Pristatymas,www.siulugijos.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu ir pan.Tai užtruks 3-60 darbo dienas nuo Guangzhou į savo šalį.

5. Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Mes siekiame 5-Žvaigždučių atsiliepimus reitingus.Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant nieko mažiau nei 5/5 reitingų ir mes padarysime viską, kad jūs patenkinti.Ačiū.

6. Nuotraukos:

Žymos: lazerio spindulį pro c200, projektorius, bnrv300, korėjos tapetai miegamajame, len projektorius, everycom, kdl plokštė, 1080 projektorius, optoma, spalva varantys optoma
Advantage1 100% Naujas
Skersmuo 44mm
Modelio Numeris h56
segmentas 6(raudona-žalia-mėlyna-raudona-žalia-mėlyna)
Prekės Pavadinimas WXIANG LIUMENŲ
Advantage2 aukštos kokybės ir didmeninės kainos
projektorius už Optoma H56

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai