Išpardavimas

€22.50

€40.90

Klasikinė Lady Veido Dušo Užuolaidos Vonios Užuolaidų Moterų Veido Modelis Vandeniui Poliesterio Kabinti Audiniu Vonios kambarys 2020 Naujas

Parašyti atsiliepimą

pristatymas

1.Visi daiktai bus siunčiamas oro paštu per 5 darbo dienas, kai mokėjimas yra išvalytas .

2.Mes negalime siųsti prekes, savaitgalį ir Kinų švenčių dienomis.

3.Jei jums nereikia gauti savo daiktus į protingą laiką, prašome susisiekti su manimi, aš jums padės išspręsti problemas.

4.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Mes reguliuoti transporto rūšis, atsižvelgiant į sumą, jūsų pirkimo , bet per laiką, transporto apribojimus.

5.Jei turite savo mėgstamą kurjerių, prašome susisiekti su manimi.

atsiliepimai 1.mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2.jei jus tenkina mūsų daiktų,prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus,5 žvaigždučių,yra geriausias, ačiū. 3.Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: tiy vonios kambarys produktus, valyti veido, dušo užuolaida, suaugusiųjų kalėdų skrybėlę, audinio dušo užuolaidos chic, cortinas de, pajūrio vien užuolaidos, miršta užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, spalvingas dušo courtain
Funkcija Įžuvinti
modelis Moterų veido
Medžiaga Poliesteris
Stilius Europa
Modelio Numeris 2020 Naujas
Dydis Stačiakampis
Prekės Pavadinimas Bangos Rizika

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai