Išpardavimas

€24.49

€27.21

4 vnt Variklio Veleno Sinchronizavimo Rinkinys, Skirtas NAUJASIS " Ford Transit 2.2 Dyzeliniu Varikliu, Laikas Įrankis

Parašyti atsiliepimą

Savybės ir Privalumai:

Apima platų BMW 2,0 litrų benzininiai varikliai.

Apima reikalingas priemones, nustatymo ir fiksavimo kumšteliniams velenams ir alkūninio veleno.

Apima priemones, skirtas nustatyti Vanos mazgo padėtį ir nustatyti laiką, grandinės išankstinio įtempimo OEM Įrankiai - 303-1310, 303-698, 303-732 Programos: Ford - Transit (06-14) Jaguar X-Type (05-10) Variklio Kodai: 2.2 Tdi - CVFF, CVF5, CV55, CVR5, CYFA, CYFB, CYFF, CYFG, CYF5, CYR5, DRFA, DRFB, DRFF, DR5F, DRR5, PGFA, PGFB, P8FA, P8FB, QVFA, QWFA, SRFA, SRFB, SRFC, SRFD, SRFE, UHFA, UHR5 2.2 Tdi ECOnetic - DRFC, DRFG, CYFC 2.2 Tdi HDT - USR6, UYR6 2.2 D - QJBA, BG

Vežimas

1 .Mes laivas mūsų įrankiai visame pasaulyje.Jei jūsų šalies nėra patvirtinta sistemos, prašome susisiekti su mumis dėl laivybos kaina.

2 .Paprastai, prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po išvalytas mokėjimą gavimo.

3 .Prašome patikrinti, jūsų adresas,mes neatsakome už bet kokią pristatymo dėl neteisingai įrašyto arba nepristatyti adresą.

4 .Paprastai užsakymas yra išsiųstas Kinija Paštu.Ji trunka ilgą laiką.Mes taip pat coud išsiųsti užsakymą UPS, FEDEX, TNT, ARAMAX,Shunfeng Express konkurencingą kainą.Susisiekite su mumis jei jums reikia, kiti siuntimo būdai.

Muitinės Mokestis:

Dauguma laiko, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų.Mes pripažins jį kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių.

Bet kartais kai kuriose šalyse, muitinės pareigūnas gali būti griežtas.Mes neturime atskaitingas muito mokestis, Prašome

check it out, muitų politikos ne savo vietoje, pavyzdžiui, Italijoje ir Olandijoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčiai,

tai yra jūsų pareiga savo šaliai, pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.

Grąžinimo Politika:

1 .Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.Visi daiktai bus atidžiai tikrinamas, ir supakuoti geros būklės.

2 .Mes siūlome 3 dienų miręs dėl atvykimo pakeitimo garantija nuo gavimo datos.Pirkėjas apmoka grąžinimo, laivybos mokestis, ir mes paštas pakeitimo metu mūsų kaina gavusi grąžinama prekė.

3 .Pakeitimo arba grąžinamosios išmokos bus išleista apie gautas prekes.

Atsiliepimai:

1) bičiulio,savo anksti patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,

mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: jcb perkins dyzelinis variklis, guolių extractor rinkinys, vw vag laikas įrankiai, ford transit, didelis dirbtuvių įrankiai, tranzito, bmw įrankis, veleno ford, automobilių laikas įrankiai, ford tranzito mk7
Elemento Aukštis 10inch
Elemento Ilgio 30inch
Modelio Pavadinimas HTF1019
Prekės Pavadinimas TGA
Specialios Funkcijos Veleno Sinchronizavimo Priemonė
Elemento Plotis 20inch
Medžiagos Tipas PLIENO
Prekės Svoris 1kg
Elemento Tipas Variklio Priežiūra

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai