Išpardavimas

€7.23

€12.68

Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodis Telefono Turėtojas Transporto Priemonių Galinio Vaizdo Veidrodėlis Telefono Laikiklį, Pritvirtinkite Universalus Išmaniojo Telefono Dėklą M8617

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodis Telefono Turėtojas Transporto Priemonių Galinio Vaizdo Veidrodėlis Telefono Laikiklį, Pritvirtinkite Universalus Išmaniojo Telefono Dėklą M8617 Aprašymas:

Ypatybė :

Automobilio galinio vaizdo Veidrodis Telefono Laikiklį-Jūs galite lengvai prijungti ir atjungti savo mobilųjį telefoną.Nereikia sumažinti galvą, kad spoksojimas į telefoną, o ne trukdo žvilgsnio linijos.Ar tai kalbasi, navigacijos, klausytis muzikos ar apmokestinimo, jūs galite mėgautis saugesnio vairavimo patirtį.

Universalus suderinamumas - visi 3.0-6.5 colių telefonai ir prietaisai

Tinka visiems veidrodis dydžių, lengva nustatyti geriausią žiūrėjimo poveikį

Lengva naudotis-automobilinis telefono laikiklis, įtaisytas automatiškai reguliuojamas apkabos rankos, kuri yra lengva įdiegti.Jis yra galinio vaizdo veidrodis virš vairuotojo sėdynės automobilio, ir gali būti lengvai įrengti ir visiškai fiksuotojo be nukristi.

Saugos dizainas - atsisako patenka į susidūrus, kuris puikiai apsaugo telefoną.Kaklo bus ne purtyti ir naudojimo metu, taip pat ji turi įtakos vairuotojui navigacija telefone.

Pastaba:

1. Kaip priedą tik tada, įskaitant mobiliuosius telefonus.

2. Spalva elementus parodyta nuotraukoje gali šiek tiek skirtis dėl kompiuterio monitoriaus, nes kalibravimo metodas, monitorių yra įvairių.

Specifikacija:

Savybės: 1. Tinka daugeliui išmaniųjų telefonų, pagal 6,5 cm; 2. Lengva įdiegti, nereikia jokių įrankių; 3. Atsparus smūgiams/atsparus slydimui

Medžiaga : Plastikas

Spalva: juoda

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1 x Automobilio galinio vaizdo Veidrodis Telefono Turėtojas

Žymos: galinio vaizdo veidrodėlis hilux, blackview smartphon, galinio vaizdo veidrodėlio tvirtinimą vaikas, savininkas veidrodis, automobilių veidrodėliai telefono, išmaniojo telefono stovas laikiklis futbolo, išmaniojo telefono turėtojas blogai, apkaba veidrodis, automobilio savininkas veidrodis, galinio vaizdo kameros stovas greitai
Spalvos Pavadinimas juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Vecligt

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai