Išpardavimas

€15.93

€21.25

HUGSIDEA veislės kalytę Vonia Rankšluostį Su Kutai Animacinių filmų Spausdinti Mikropluošto Paplūdimio Rankšluostį Moters Vaikai Gėlių Iškylą, Mat 75cmx150cm

Parašyti atsiliepimą

Apmokėjimas:

1.Geriausias būdas yra tiesioginis interneto mokėjimo, jūs galite pasirinkti patys.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, prašome leiskite mums žinoti prieš jums užsisakyti.

2.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7days po pateikiant užsakymą ar kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Pristatymas:

1.Mes nemokamas pristatymas Kinija Po Oro paštui pasiekti.Nemokamas pristatymas iki Epacket, kad Rusija ir JAV,daugelyje šalių per 14-55 darbo dienų.

2.Mes atsiųsime prekių per 2-5 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta,jei mokėjimo nėra,jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

3.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių,vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčių ir muitų chanrged savo šalyje, o prekės bus Pažymėtas kaip "dovana"ar "pavyzdys"jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti.(jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą,arba nurodyti vertė pagal užsakymą,prašome mums pranešti kai priimdamas nutartį.)

Grąžinimas ir Garantijos:

1.Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą,todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu,galite pasikeisti elementus vieną savaitę ir jūs mush cantact mus, per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2.Laivybos ir perduoti mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakingas už visus mokestis grąžinimo ir reshipping.

3.Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę,įskaitant dėžutė ir priedai,Vyrai defektų nėra garantuotas,pvz., skaldytų,subraižytas ir t.t.

4.Foy visus daiktus,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

Atsiliepimai:

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą 4/5star mums, jei jūs patenkinti mūsų produktą ir servece.Jis bus tiesiog priimti jūsų 2 minutes, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: futbolas rankšluostį, rožinis triušis rankšluostį, ledo rankšluostį, žirafa rankšluostį, disney rankšluostį, chip n dale, vyras rankšluostį, dygsnio rankšluostį, kilpiniai rankšluosčių gyvūnų spausdinti, nustatyti rankšluostį
modelis SPAUSDINTI
Tipas kūdikių vonios rankšluostis
Pritaikyti custom didelis rankšluostis
Pavadinimas rankšluosčiai vonios kambarys
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelio Numeris z31
Prekės Pavadinimas HUGSIDEA
Stilius Paprastas
Modelio Tipas Animacinių filmų
Absorbcija 26s-30s
Svoris 90g
Funkcija vonios rankšluosčiai mados panele
Formos Stačiakampis
Vienkartiniai No
Technics rankų darbo
Naudojimas vonios rankšluosčiai suaugusiems
Dydis 75*150cm
Punktas paplūdimys/baseinas rankšluostį

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai