Išpardavimas

€39.96

€53.27

2x for Land rover ginti dalys Pusėje Ventiliacijos Grotelės Tuning Car auto dalys, tiuningas, oro šoninių angų Grotelės

Parašyti atsiliepimą

2x for Land rover ginti dalys Pusėje Ventiliacijos Grotelės Tuning Car auto dalys, tiuningas, oro šoninių angų Grotelės

Už "land Rover" denfend Juoda Pusėje Ventiliacijos Agregatus, pakuotę įeina: 1pair Pusėje Ventiliacijos Grotelės(Kairė+Dešinė) Specifikacija: Tipas: Šoninės Ventiliacijos Grotelės -Medžiaga: aukštos kokybės ABS Plastiko -spalva: Juoda Savybės: -Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko tos pačios medžiagos kaip ir OEM! -Puikiai įtaisyti - tiesiogiai pakeisti jūsų akcijų grotelių! -Šis sąrašas yra už vieną porą (1 kairėje ir 1 teisę). -Griežtus kokybės kontrolės standartus siekiant Sukurti ir išbandyti. -Ne instrukcija įtraukti.Profesionalų montavimą rekomenduojama.Skelbimas: - Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas. - Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Mokėjimo 1) Mes priimame Qiwi, "Mastercard", "Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienas.Shippment 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo perdirbimas. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas .Jie yra jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis, artimiausiu metu su atsakymą.Garantija 1. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalo pakuotės, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. 3. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

Žymos: ginti land rover, "motorola" x2, originalus tiuningas, automobilių, "land rover" aplinkosaugos ¾enklelis, "land rover" rc, grotelės land rover defender, bamperis land rover discovery, rang rover, "land rover" serijos marškinėlius, land rover dalys
Prekės Svoris 0.5kg
Elemento Tipas Lenktynių Groteles
Medžiagos Tipas ABS
Specialios Funkcijos už "land rover" ginti šoninių angų grotelės
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Modelio Pavadinimas šoninių angų grotelės

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai