Išpardavimas

€50.98

€80.93

5L Patobulinta Versija Elektros Ožkų, Avių, Karvių Melžimo Mašina, Dulkių Siurbliu Dvigubas Galvos Nerūdijančio Plieno Kibiras 110V~240V

Parašyti atsiliepimą

{infomodule}

Pakuotė:

1x Siurblys

1x 5L Nerūdijančio Plieno Kibiras

2x Pieno Siurbimo Galvutės

1x Silikoninė Žarna Su Ribojimo Vožtuvas

Savybės:

-Tai milker yra specialiai sukurta, ožkos ar karvės.Ji negadina žindukų savo ožkos ar karvės.Šis rinkinys yra įrengtos dvi siurbimo galvutės su Nerūdijančio Plieno korpusu, saugus ir patogus naudoti.

-24W galios varikliu, stipri siurbimo.Variklis ekstraktai oro pieno rezervuaro per siurbimo vamzdis, nėra tiesiogiai susisiekti galvijų, ožkų pienas, nebus užteršti pieno.

Montuojamas su paprasta ir lengva stūmoklinis siurblys tiek eksploatavimo ir techninės priežiūros.

-5L didelės talpos.

-Poliruoti apdaila ir viduje, ir išorėje.

Vietoje suvirinti ausis, stipri rankena paramos.

-Lengvai plaunamas ir išvalyti.

Specifikacija:

Kaušo Talpa: 5L

Įėjimo Įtampa: 110V~240V

Maisto Kokybės Nerūdijančio Plieno + Silikono

Stūmoklinis Siurblys Išmetamųjų Talpa: 15L/Min

Stūmoklinis Siurblys Vakuumo Slėgis: 0~60Kpa

Elektros Variklio galingumas: 24W

Pastaba:

1. Variklio nėra atsparus vandeniui.Prašome atkreipti dėmesį, kad pieno negalima čiulpti per daug, paliekant šiek tiek vietos būtų išvengta variklio sugadinimo.

2. Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

3. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.Dėkojame už jūsų supratimą!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: gaidys melžimo mašina, karvė spausdinti, vyrų melžimo mašina, milker, galvijų, gyvulių, lego mutantas, atveju karvės, ožkos kaukolę, automatinė melžimo mašina ožkos, melžimo aparatas
Tipas Ūkio Gyvūnai
Ūkio Gyvūnai Tipas Galvijai
Modelio Numeris Patobulinta Versija Elektros Melžimo Mašina
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai